Κούπερ: “Χρέος μας η νίκη”

Μόνο τη νίκη θέλει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καβάλα.

Με ένα τελευταίο πρωινό χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για το πρώτο παιχνίδι του 2011, κόντρα στη Καβάλα, το βράδυ της Τρίτης (19:30, NOVA) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ επισήμανε για μια ακόμη φορά στους ποδοσφαιριστές του, τη σημασία της αναμέτρησης και την επιτακτική ανάγκη της κατάκτηση των τριών βαθμών, όπως έκανε εξάλλου και στην επίσημη τοποθέτησή του, στο site της ΠΑΕ: « Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι δύσκολο, παίζουμε εντός έδρας, αλλά απέναντί μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τους τρεις βαθμούς και μόνο με αυτή τη σκέψη πρέπει να κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου όλοι μας ατομικά, αλλά και ως ομάδα, νιώθουμε ότι έχουμε ένα χρέος, γιατί ενώ στο Europa League κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, δεν παρουσιάζουμε το ανάλογο πρόσωπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ολοι, λοιπόν, οφείλουμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας, αν και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και λόγω των ελλείψεων που έχουμε με δεδομένες τις απουσίες από τραυματισμούς. Μοναδικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί και γι αυτούς θα πρέπει να παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης», κατέληξε ο τεχνικός των «κιτρίνων».

Στην αποστολή ενόψει Καβάλας ο Κούπερ συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τους τρεις τερματοφύλακες, καθώς ο Μιχάλης Σηφάκης ανέβασε πυρετό και υπάρχει ενδεχόμενο να μη καταφέρει τελικά να καθίσει κάτω από τα δοκάρια.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο,  Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Πρίττας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Μενδρινός, Τσεσνάουσκις, Αραβίδης, Κόκε, Ρουϊζ, Οικονομόπουλος, Κατίδης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσέζαρεκ, Τόχα, Αγτζίδης, ο τιμωρημένος Βαγγέλι και οι Ναφτί, Πορτίγια που δεν υπολογίζονται. Σε ότι αφορά τον Ρονάλντο Γκιάρο, επιστρέφει εντός των προσεχών ωρών από τη Βραζιλία και θα ετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Όπως όλα δείχνουν κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης (αν δεν πέσει ο πυρετός του Σηφάκη), αριστερά στην άμυνα ο Μίσελ, δεξιά ο Νέτο, ενώ στο κέντρο ως στόπερ θα παίξουν οι Λαζαρίδης, Κουλουχέρης. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Πρίττας, Φατί, έχοντας αριστερά τον Καζναφέρη και δεξιά τον Χαβίτο. Επιθετικό δίδυμο ο Κόκε με τον Ρουϊζ.

ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΓΚΡΟΖΙΤΣΚΙ
Τα ρέστα τους αναμένεται να δώσουν αυτή την εβδομάδα οι άνθρωποι του Αρη, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Καμίλ Γκροζίτσκι από τη Γιαγκελόνια. Ο Πολωνός μέσος καλείται να επιλέξει μεταξύ των «κιτρίνων» και της τουρκικής Σίβασπορ, όμως όπως αναφέρει ο τύπος της χώρας του, την καλύτερη πρόταση φαίνεται να την έχει κάνει ο Αρης. Το ποσό πάντως των 850 χιλιάδων ευρώ ετησίως το οποίο γράφουν είναι μάλλον εκτός πραγματικότητας.
Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την οριστική απάντηση και του Εντού, ενώ θέμα ωρών είναι να ανακοινωθεί η πρώτη χειμερινή κίνηση που ακούει στο όνομα του Κρίστιαν Πορτίγια.
                                                                       
…Παναγιώτης  Στεφάνου     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.