Ανακοίνωση για τον αγώνα με την Ξάνθη

Την απαγόρευση των μετακινήσεων των φίλων της για τον αγώνα με την Ξάνθη γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Την απαγόρευση των μετακινήσεων των φίλων της για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας που θα πραγματοποιηθεί στα «πηγάδια» με την Ξάνθη γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται βάσει της απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης εν όψει του αγώνα Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

Με γνώμονα σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου ΠΑΕ προς τη φιλοξενούμενη ΠΑΕ και η συνακόλουθη μετακίνηση των φιλάθλων της.

Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων σε καμία θύρα του γηπέδου της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και δεν θα επιτραπεί η πρόσβαση και προσέγγιση στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα σε φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά ακόμα και στους φιλάθλους της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ που δεν κατέχουν κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Δεν θα καθοριστούν θέσεις εντός του γηπέδου για τυχόν οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας».

Στα αγωνιστικά, με ελαφρύ διάστρεμμα αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση του 2010 ο Σιμάο. Ο Καντέ γυμνάστηκε μόνος του όπως και οι Μπουμσόνγκ και Πετρόπουλος που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη φτέρνα και στον αριστερό προσαγωγό αντίστοιχα. Στο μεταξύ, ο Λουίς Γκαρσία δεν πήγε στην Παιανία καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Τέλος, ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας καθώς και δίτερμα με έμφαση στην τακτική περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες τους Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.