Κωνσταντίνου: “Δεν ξέρω τους λόγους, λάθος απόφαση”

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στον "Sentra 103,3" και μίλησε για την παραίτηση του Κώστα Αντωνίου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και μίλησε για την παραίτηση του Κώστα Αντωνίου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αν του έχει γίνει κάποια πρόταση από τον Παναθηναϊκό και για την παραίτηση του Αντωνίου: “Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν έχω καμία ενημέρωση. Ανεξάρτητα αν είμαι εγώ ή κάποιος άλλος, το θέμα είναι ότι κακώς θέλει να παραιτηθεί ο Κώστας Αντωνίου. Δεν ξέρω τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ίσως είναι προσωπικοί. Δεν χρειάζεται η παραίτησή του, γιατί ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο των μεταγραφών. Νομίζω ότι ο Αντωνίου δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας φετός, γιατί δεν βρισκόταν από την αρχή της σεζόν στην ομάδα, ώστε να χρεωθεί τις μεταγραφές που έγιναν. Άλλωστε, πιστεύω ότι το θέμα μεταγραφών είναι και θέμα τύχης”.

Για τις επιτυχημένες και αποτυχημένες επιλογές του Αντωνίου: “Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν κάνει λάθος. Μπορεί στη διετία του Αντωνίου να δόθηκαν λεφτά για ποδοσφαιριστές που ίσως ο σύλλογος δεν χρειαζόταν, στο τέλος όμως της διετίας του, ο Παναθηναϊκός πήρε το νταμπλ. Δεν μπορεί μια ομάδα από τις πρώτες μέρες που αναλαμβάνει κάποιος άνθρωπος να έχει την πορεία που θέλει ο κόσμος της.

Από την άλλη πλευρά, ο Αντωνίου σε αρκετές επιλογές έπεσε έξω, αλλά και σε αρκετές έπεσε μέσα. Για παράδειγμα, ο ερχομός του Σισέ ήταν καθαρά επιλογή του Αντωνίου, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος. Μπορεί ο Σισέ να παίρνει πολλά λεφτά για τα ελληνικά δεδομένα και ο Χριστοδουλόπουλος να κόστισε ακριβά και να μην έπαιξε από την αρχή στην ομάδα, αλλά είχε διαστήματα και δείχνει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά.

Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, καθώς και οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν μαζί του, δεν πρέπει να μείνουν στο παρελθόν της ομάδας και στο τι έφταιξε ή αν οι παίκτες που ήρθαν ήταν καλοί ή κακοί. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βλέπει το παρόν και το μέλλον.

Έχει έναν καινούργιο προπονητή, χρειάζεται 2-3 καλές μεταγραφές. Έχει όμως και καλούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι η ψυχραιμία που πρέπει να τηρηθεί απ’ όλες τις πλευρές θα είναι το φάρμακο, για να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο γύρο και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, που στον πρώτο γύρο δεν τον έδειξε”.

Τι απάντηση θα δώσει, αν του γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό: “Αν μου κάνουν πρόταση να αναλάβω, σαφώς και θα αναλάβω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα από οποιοδήποτε πόστο μου δοθεί. Θα είναι τιμή να μου. Θέλω να βοηθήσω από τη μεριά μου την ομάδα να ξεφύγει από τις διαφορές, τις εκκρεμότητες και τις γκρίνιες του πρώτου γύρου. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει ομόνοια και ομοιογένεια και σκέψη ότι ο Παναθηναικός πρέπει να γίνει και πάλι ο πρωταθλητής Ελλάδος, γιατί έχει τα φόντα”.

Για τον Φερέιρα, το πρωτάθλημα και το κομμάτι των μεταγραφών: “Οι ποδοσφαιριστές είναι ίδιοι με την περασμένη σεζόν. Δεν μπορεί να ξέχασαν το ποδόσφαιρο και να μην έχουν πάθος και ενδιαφέρον για την ομάδα στην οποία παίζουν και είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Απλώς χρειάζεται να υπάρξει ομοιογένεια. Υπάρχει ο καινούργιος προπονητής, ο οποίος θα δώσει μια προσωπικότητα και ένα στυλ στην ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι καλός προπονητής και ότι δεν μπορεί να φτιάξει τον Παναθηναϊκό. Οι πέντε βαθμοί δεν μπορούν να βγάλουν μια ομάδα πρωταθλήτρια Ελλάδος από το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, απο την άλλη μεριά όμως,πρέπει και η τωρινή διοίκηση, όποια κι αν είναι αυτή, να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Όπως είπε και ο Πατέρας λεφτά υπάρχουν μέχρι τον Ιούνιο, όπου μπορούν να γίνουν και δυο και τρεις μεταγραφές.

Γι’ αυτό λέω ότι ο Αντωνίου μπορεί να βοηθήσει στη δεδομένη στιγμή, γιατί αυτός διαχειριζόταν μαζί με τον Φρέιτας το κομμάτι των μεταγραφών. Μπορεί να κάνει δυο μεταγραφές, με τις προτάσεις του Φερέιρα, που να είναι ποδοσφαιριστές που θα έχουν τη νοοτροπία του πρωταθλητή, καθώς και το πάθος και τη δύναμη, έτσι ώστε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει από τις κακές εμφανίσεις του πρώτου γύρου και να περάσει στις καλές, τις οποίες ο κόσμος του θέλει να βλέπει”.

Για την απόφαση του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Νικόλα Πατέρα να παραιτηθούν: “Δεν ξέρω ποιες ήταν οι σκέψεις του Βγενοπουλου που τον οδήγησαν στο να δηλώσει παραίτηση. Δεν ξέρω πως ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει βάλει 22εκ. ευρώ σε μια ομάδα, να τα πετάει έτσι και να λέει ότι αποχωρεί και ότι δεν θέλει να συμμετέχει. Για το θέμα του Πατέρα, η πικρία και η στεναχώρια του είναι ότι οι οπαδοί της ομάδας που ήταν με το μέρος του, είχαν χημεία και συζητούσαν οποιαδήποτε θέματα υπήρχαν στην ομάδα, ξαφνικά άρχισαν να δημιουργούν επεισόδια και να χάνουν την υπομονή τους. Αυτός ήταν ο λόγος που πικράθηκε και δήλωσε παραίτηση. Νομίζω ότι και ο Πατέρας πρέπει να αναθεωρήσει και πιστεύω πως και αυτός χρειάζεται στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, όταν και θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το θέμα του Βαρδινογιάννη, που λέει ότι δίνει το 25%. Πρέπει να υπάρχει από όλες τις πλευρές ηρεμία. Να ξανασκεφτούν στη διακοπή που μεσολαβεί, το θέμα Παναθηναϊκός, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ’ όλα και μετά τα προσωπικά.

Δεν κοιτούν όλοι το προσωπικό τους συμφέρον. Αυτήν τη στιγμή, όλοι μαζί, ο Πολέμης, ο Δάβαρης, συν τους τέσσερις μεγαλομετόχους, μπορούν να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από την γκρίνια και την μιζέρια που υπάρχει μέχρι τώρα, δείχνοντας και βάζοντας την ομάδα πάνω απ’ όλους και μετά να κοιτάξουν οποιαδήποτε άλλη προσωπική προβολή”.

                    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.