Δεν επέστρεψαν Μακίνουα και Γκέρεμι

Δυο απρόοπτα επεφύλασσε στη Λάρισα η επιστροφή στις προπονήσεις.

Δυο απρόοπτα επεφύλασσε στη Λάρισα η επιστροφή στις προπονήσεις. Το πρώτο αφορούσε τον Γιόρν Άντερσεν που στο πρώτο προσκλητήριο μετά το τετραήμερο ρεπό για τα Χριστούγεννα, σημείωσε δυο αδικαιολόγητα απόντες στο απουσιολόγιο του.
Οι Στίβεν Μανίκουα και Γκέρεμι Ντζιτάπ δεν εμφανίστηκαν στο προπονητήριο των Δένδρων, χωρίς να έχουν ειδοποιήσει νωρίτερα κανέναν απο τους ανθρώπους της ΑΕΛ. Επίσημη δικαιολογία για την απουσία τους δεν υπήρξε και δεν αποκλείεται αυτή να είναι και η αρχή του τέλους για την συνεργασία των δυο ποδοσφαιριστών με τη Θεσσαλική ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα  κληθούν να απολογηθούν στη διοίκηση για τη μη παρουσία τους στην προπόνηση και αν παραμείνουν στην ομάδα θα τους επιβληθεί ανάλογο πρόστιμο. 
Το δεύτερο απρόοπτο συνέβη πριν την έναρξη της προπόνησης με την εμφάνιση στο προπονητικό κέντρο αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ, ΣΦ «Αλκαζάρ». 
Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ περίμεναν τους παίκτες εξω από τα αποδυτηρια και στην έξοδό τους τους επέδωσαν επιστολή που έγραφε στα ελληνικά αλλά και αγγλικά: «Απαιτούμε να κερδίσετε τα επόμενα παιχνίδια και να δώσετε τα πάντα για τη σωτηρία της ομάδας» και χωρίς περαιτέρω διάλογο τα μέλη του ΣΦΑ αποχώρησαν επιτρέποντας την έναρξη της προπόνησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.