Σέλουκ: Κοντά σε Καϊτά

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Σανί Καϊτά από τον Ηρακλή, σύμφωνα με τον Ντμίτρι Σέλουκ.

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Σανί Καϊτά από τον Ηρακλή, σύμφωνα με τον Ντμίτρι Σέλουκ. Ο Ουκρανός μάνατζερ τόνισε πως ο πελάτης του είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση δανεισμού που του έχει καταθέσει ο «γηραιός», ενώ συμπλήρωσε πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Ο Σέλουκ μίλησε στα «Αθλητικά Νέα».

Αρχικά, ο Σέλουκ δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι ο Ηρακλής θέλει πολύ τον Καϊτά. Το θέμα είναι πως υπάρχουν πολλές προτάσεις από την Ελλάδα και διάφορα ευρωπαϊκά κλαμπ, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι καλύτερες οικονομικά. Είναι βέβαιο ότι εντός της εβδομάδας, που ξεκινά σήμερα θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Καϊτά και αν τελικά γίνει ποδοσφαιριστής του Ηρακλή».

Και συμπλήρωσε: «Από την αρχή τον είχα ενημερώσει για το έντονο ενδιαφέρον που έχει εκφράσει ο Ηρακλής για να τον αποκτήσει. Ίσως το συγκεκριμένο σκέλος παίξει σημαντικό μέρος. Παράλληλα, του έχω επισημάνει πως αν έρθει εδώ και αποδείξει με τις εμφανίσεις του τις ικανότητές του, θα μπορέσει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του».

Τέλος, ο Ουκρανός μάνατζερ υπογράμμισε: «Διατηρώ άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο από τη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε στην Βαρκελώνη. Μου έδειξε ότι αγαπάει πολύ την ομάδα και γι’ αυτό και εγώ θέλω να τον βοηθήσω όσο μπορώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.