Ξύπνησε και εξασφάλισε το +4 (video)

Ο ΠΑΟΚ "μεταμορφώθηκε" στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο "δικέφαλος του Βορρά" θα μπει στα πλέι οφ ως πρώτος στην ειδική βαθμολογία και με 4 πόντους, ενώ η ομάδα της Ηπείρου θα ξεκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα χωρίς βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ “μεταμορφώθηκε” στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα μπει στα πλέι οφ ως πρώτος στην ειδική βαθμολογία και με 4 πόντους, ενώ η ομάδα της Ηπείρου θα ξεκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα χωρίς βαθμούς.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε φανέλα βασικού στον Γλύκο, ξεκουράζοντας τον Ιτάνζ, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Αθανασιάδη. Μοναδικός προωθημένος στο 4-3-3 του ΠΑΟΚ ήταν ο Σαλπιγγίδης, με τους Λόρενς, Καμαρά στις πτέρυγες, τον Φωτάκη πίσω του και τους Λάζαρ, Κάτσε σε ρόλο αμυντικών μέσων. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά ξεκίνησαν οι Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κατσουράνης και Λίνο.

Στο 4-2-3-1 του Χριστόπουλου από την άλλη, ο Φεγκρούς ήταν στην εστία, οι Πάντος (δεξιά), Κολοβέτσιος μπακ και οι Τζημόπουλος, Μιχαήλ κεντρικοί αμυντικοί. Λίλα και Τσουκαλάς ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Ντε Βινσέντι σε ρόλο επιτελικού, ο Κοροβέσης δεξιά, ο Γεωργίου αριστερά και ο Ίλιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου την εστία του Φεγκρούς. Ο ΠΑΣ αντίθετα προτίμησε έναν παιχνίδι αντεπιθέσεων και σε μία απ’ αυτές “άγγιξε” το γκολ. Ο Ίλιτς έδωσε την πάσα στον Λίλα, ο οποίος ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι πλάσαρε με όλη του την άνεση, αλλά… άστοχα.

Ο Ιντζίδης αντικατέστησε τον Λόρενς στο ημίχρονο και πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας, με τον Κατσουράνη να προωθείται στη μεσαία γραμμή. Η προαναφερόμενη αλλαγή μαζί με την είσοδο του Γεωργιάδη ήταν τα δύο στοιχεία που άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο μέρος και πιέζοντας αρκετά την εστία των φιλοξενούμενων, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη.

Ο Κατσουράνης στο 68′ με τη… βοήθεια του Πάντου βρήκε τον Γεωργιάδη στην περιοχή κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το πρώτο του φετινό γκολ και να ανοίξει το σκορ στην Τούμπα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο κορυφαίος του ματς “Κατσούρ”, με ατομική προσπάθεια και πλασέ σε τετ α τετ με τον Φεγκρούς στο 80′.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κατσουράνης, Λίνο, Λάζαρ (65′ Γεωργιάδης), Κάτσε, Φωτάκης, Λόρενς (46′ Ιντζίδης), Καμαρά, Σαλπιγγίδης (77′ Κίτσιου)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Πάντος (78′ Ντάσιος), Λίλα, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Τσουκαλάς (85′ Κεϊτά), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (85′ Βίλα)

Κυριάκος Νταμαδάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.