“Αξίζουμε να βρισκόμαστε ψηλότερα”

Πιο προσεκτική στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θέλει την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης ώστε να μην χάσει βαθμούς από λάθη

Ο προπονητής του Ατρομήτου μιλώντας στο atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής:« Το Σάββατο τελειώνει για εμάς ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και μπορώ να πω ότι έχουμε ανάμικτα συναισθήματα. Το πρώτο κομμάτι είναι ότι χάσαμε αρκετούς βαθμούς από δικά μας σφάλματα που αν τα είχαμε αποφύγει θα βρισκόμασταν αυτή την στιγμή πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι στα τελευταία έξι-εφτά παιχνίδια είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μπροστά μας έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται ψηλά κι εμείς πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
To μεσημέρι της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» και στην συνέχεια θα γίνει η αναχώρηση της αποστολής για τη πόλη της Μακεδονίας.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Καβάλα θα αποτελέσουν  20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καραλής, Μπρίτο, Τάτος, Φαβάλι, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Αναστασάκος.

Αποχωρεί ο Βινιάλ
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου με τον ποδοσφαιριστή Γκρέγκορι Βινιάλ και τον εκπρόσωπο του με αντικείμενο συζήτησης τη λύση (κοινή συναινέσει) του συμβολαίου του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Την Παρασκευή επίκειται νέο ραντεβού για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Βινιάλ δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.