Εγκώμια Καραγκούνη για Ολυμπιακό

Το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα παίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Θανάση Καραγκούνη.

Ο νεαρός παίκτης του Ατρόμητου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “ερυθρόλευκους”, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία της ομάδας του Περιστερίου στο πρωτάθλημα. Επίσης, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος, καθώς επίσης και για το επόμενο ματς με την Καβάλα. Ο Καραγκούνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra” για:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: “Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε το γνωστό ποδόσφαιρο που παίζουμε, να πιέσουμε και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να τρέξει. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα , ίσως ήμασταν κι εμείς λίγο φοβισμένοι. Ο Ολυμπιακός άρπαξε την ευκαιρία και έπαιξε το ποδόσφαιρο που παίζει, που για μένα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Μπορεί να είχε την ατυχία να χάσει τον Ρόμενταλ στην αρχή, αλλά του βγήκαν πολλές ευκαιρίες. Εμείς, ευτυχώς, είχαμε τον Μιχαηλίδη σε καλή μέρα. Μετά ευτύχησε να προηγηθεί με το πέναλτι. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά, γι’ αυτό και τα… ακούσαμε από τον προπονητή μας στο ημίχρονο. Είχαμε άλλα 45 λεπτά και βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”.

Για τον Ολυμπιακό: “Εκτός από το ότι είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει και τρομερούς ποδοσφαιριστές. Ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσωπικότητα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτοί οι παίκτες κατάφεραν μαζί με τον Βαλβέρδε να κάνουν ένα καλό σύνολο και αυτό φάνηκε την Κυριακή αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο”. 

Για τις φωνές του Γιώργου Δώνη στο ημίχρονο: “Δεν ήταν διότι χάναμε, αλλά διότι εμείς δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούσαμε να παίξουμε. Αφήναμε τον Ολυμπιακό να κατεβάζει εύκολα τη μπάλα, δεν πιέζαμε τόσο πολύ και αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζουμε να κάνουμε. Αυτό που κάναμε στην Τούμπα και πήραμε τη νίκη, αυτό έπρεπε να κάνουμε και με τον Ολυμπιακό αν θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν έπρεπε να αφήνουμε χώρους στον Ολυμπιακό, γιατί εκμεταλλεύεται την κάθε ευκαιρία”.

Για το αν οι παίκτες του Ατρομήτου πήγαν με αυτοπεποίθηση στο Καραϊσκάκη: “Εμείς είχαμε την αυτοπεποίθηση, όπως και σε κάθε ματς. Ήταν πολύ δύσκολη και η νίκη στη Τούμπα και η ισοπαλία με την Α.Ε.Κ., αν και θα μπορούσαμε και με την Α.Ε.Κ. να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είχαμε αυτοπεποίθηση, όπως σε κάθε παιχνίδι.  Σε κάθε αναμέτρηση πηγαίνουμε για  να πάρουμε τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να… χτυπήσουμε την κάθε ομάδα, σε οποιαδήποτε έδρα. Από εκεί και πέρα όταν μπαίνεις στο γήπεδο αλλάζουν τα πράγματα και εμείς μάλλον δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην αρχή του παιχνιδιού”.

Για το γεγονός ότι με τις μεγάλες ομάδες παίζουν καλά, ενώ με τις μικρότερες όχι:
Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει και εμάς. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι στα μεγάλα ματς, δηλαδή με καλές ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο είμαστε κι εμείς καλοί, γιατί παίζουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο. Με ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς ή και μικρότερες, που ίσως δεν παίζουν τόσο καλό ποδόσφαιρο όσο εμείς, ίσως θεωρούμε ότι το παιχνίδι είναι εύκολο και χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Εγώ εκεί το αποδίδω, ότι δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι αν το αλλάξουμε αυτό, σίγουρα θα είμαστε πολύ ψηλά στη βαθμολογία”.

Για τους στόχους της ομάδας του: “Αν σκεφτείτε ότι πέρυσι τερματίσαμε στην έβδομη θέση, σίγουροι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα είχαν βάλει ως στόχο την πεντάδα. Από εκεί και πέρα, αν δεν είμαστε μέσα στην πεντάδα , σίγουρα έχουμε παρεκκλίνει από το στόχο μας, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε βάλει. Αν σκεφτεί κανείς τι βαθμούς έχουμε χάσει θα μπορούσε να είναι δυσαρεστημένος. Αλλά έχουμε ακόμη έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο για να αλλάξουμε κάποια πράγματα”.

Για την Καβάλα: “Είναι και αυτή μια ομάδα που μπορεί να χτυπήσει σε οποιαδήποτε έδρα, τον οποιοδήποτε αντίπαλο, όπως και εμείς. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και  έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που με δυσαρεστεί είναι ότι και αυτή είναι μια από τις ομάδες που δύσκολα βλέπεις Έλληνα παίκτη. Γι’ αυτό όλοι φταίνε. Είναι αλυσίδα. Αλλά φταίει και η νοοτροπία που έχουμε σαν χώρα”.

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: “Πιστεύω πως είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Σε ό, τι αφορά τις  θέσεις που δεν αφορούν το πρωτάθλημα. Γιατί το πρωτάθλημα πιστεύω πως θα παιχτεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και τον Ολυμπιακό. Αλλά είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Από εκεί που λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και κερδίζει όλες τις ομάδες πολύ εύκολα, ξαφνικά έχασε και τα δυο ντέρμπι. Δεν ξέρεις σε κάθε αγώνα τι μπορεί να γίνει.”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.