Θέλει να παίξει στο Ζάγκρεμπ ο Λίνο

Στη διάθεση της τεχνική ηγεσίας έθεσε τον εαυτό του ο Λίνο, ενόψει Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Θλάση ο Ζουέλα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του και τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του “Δικέφαλου” του Βορρά προκειμένου να αρχίσει κανονικές προπονήσεις. Ο έμπειρος μπακ τόνισε πως η αποθεραπεία του πήγε καλά και πως ενημερωνόταν για την πορεία του ΠΑΟΚ από τους συμπαίκτες του.

Ο Λίνο τόνισε κατά την επιστροφή του από τη Βραζιλία: “Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να μπορέσω να επιστρέψω στις προπονήσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να αρχίσω σύντομα προπονήσεις. Όσο καιρό ήμουν στη Βραζιλία επικοινωνούσα με τους συμπαίκτες μου και με ενημέρωναν για την πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι έτοιμος να παίξω την Πέμπτη απέναντι στην Ντιναμό και ελπίζω πως θα τα καταφέρω”.

Από την αναμέτρηση με τους Κροάτες, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ηρακλή τέθηκε εκτός “μάχης” ο Ζουέλα. Ο Αφρικανός αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Παράλληλα, στην αποκάλυψη πως είχε φτάσει κοντά στην συμφωνία με τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο Άμπελ Ρεσίνο. Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε πρόφατα την τεχνική ηγεσία της Βαγιαδολίδ, όμως τόνισε πως είχε προχωρημένες επαφές τόσο με τον “Δικέφαλο” του Βορρά, όσο και με τον Πανιώνιο.

Χαρακτηριστικά, ο 50χρονος Ισπανός προπονητής δήλωσε: «Με τον ΠΑΟΚ είχα σχεδόν συμφωνήσει, αλλά τότε η ομάδα κέρδισε τρία συνεχόμενα ματς και το θέμα δεν προχώρησε. Και λίγο καιρό πριν αναλάβω τη Βαγιαδολίδ, θα μπορούσα να συμφωνήσω με τον Πανιώνιο, αλλά προτίμησα να προπονήσω μία ομάδα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας από το να αναλάβω μία ομάδα που είναι στις τελευταίες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.