“Παίρνει μαστίγιο” ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ "παίρνει μαστίγιο" μετά τη νέα γκέλα της ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Ο Ισπανός μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες κατά την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο και τους προειδοποίησε ότι θα πάρει μέτρα. Τα “βέλη” του δέχτηκαν οι Γκερέιρο, Ντιοπ, Γιάχιτς αλλά άφησε αιχμές και γι άλλους ποδοσφαιριστές.”Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κάποιοι τα δίνετε όλα στα ντέρμπι και αδιαφορείτε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο χρόνος σας τελείωσε! Δεν θα πάρετε άλλη ευκαιρία. Είχατε ήδη πολλές και δείξατε ότι δεν αξίζετε να φοράτε τη φανέλα της ΑΕΚ” είπε ο Χιμένεθ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ονομαστικά στους ποδοσφαιριστές.
Ο Γκερέιρο ήταν αδιάφορος. Σε άλλα ματς δίνεις 3-4 κάθετες, σήμερα δεν έκανες τίποτα. Δεν είχες διάθεση να κάνεις κάτι. Εσύ Ντιόπ είσαι έμπειρος και δεν επιτρέπεται να ενεργείς έτσι, όταν έχεις ήδη κάρτα. Εσύ, Γιάχιτς, βλέπεις τον αντίπαλο επιθετικό έτοιμο να σεντράρει. Γιατί δεν τον μαρκάρεις; Γιατί κάθεσαι και τον βλέπεις;. Με αφορμή το γκολ του Αναστασάκου, ο Χιμένεθ έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που η ομάδα δέχεται γκολ. “Μέχρι πότε θα τρώμε τέτοια χαζά γκολ; Έχουμε δεχτεί ήδη αρκετά αστεία γκολ“.
Είναι βέβαιο ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μείνει μόνο στα λόγια και τον Ιανουάριο θα ανοίξει την πόρτα για αρκετούς παίκτες.
Πατσατζόγλου, Εντερ, Νταντόμο και Γκερέιρο φέρεται να είναι πρώτοι-πρώτοι στη λίστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.