Το Pre Game της 29ης αγωνιστικής

Η αγωνιστική πανδαισία στη NOVA ξεκίνησε. Δείτε τώρα το Pre Game των αγώνων της 29ης αγωνιστικής με το οποίο αρχίζει η 6ωρη δράση της Super League αποκλειστικά στη NOVA

Η αγωνιστική πανδαισία στη NOVA ξεκίνησε. Με το Pre Game των αγώνων της 29ης αγωνιστικής άρχισε η 6ωρη δράση της Super League αποκλειστικά στη NOVA

Στις 19.00 οι συνδρομητές της Forthnet θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σε live streaming μετάδοση τους αγώνες Βέροια – Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα, ενώ θα υπάρχει και συνεχής ενημέρωση με το σχολιασμό του κοινού για τα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς και της βαθμολογίας, όπως αυτή θα διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης κατά την διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, οι παλαίμαχοι, Πέτρος Ξανθόπουλος, για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και Γιάννης Γκούμας, για λογαριασμό των «πράσινων», θα σχολιάζουν στο Novasports.gr το ματς των «αιωνίων» αντιπάλων.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών οι επισκέπτες του Novasports.gr θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το post game των αγώνων, με τα highlights, το ρεπορτάζ καθώς και την απευθείας μετάδοση της συνέντευξης Τύπου του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.