Καθάρισε με Ρομπέρ (video)

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τη Λιβαδειά επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ του Ρομπέρ, κλειδώνοντας έτσι τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Τέλειωσε με την παραμονή ο Λεβαδειακός, μετά τις διαφαινόμενες εξελίξεις στο ματς της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τη Λιβαδειά επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ του Ρομπέρ, κλειδώνοντας έτσι τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Τέλειωσε με την παραμονή ο Λεβαδειακός, μετά τις διαφαινόμενες εξελίξεις στο ματς της ΑΕΚ.

Πως έπαιξαν

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς παρέταξε τον Λεβαδειακό με 4-2-3-1, με τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του (από αριστερά προς τα δεξιά) τους Μανωλά, Γεωργίου, Χοσέμι και Νικολακάκη. Ζησόπουλος και Κόρμπος ήταν το δίδυμο του άξονα έχοντας μπροστά τους τον Ρομέου, πλαισιωμένο από τους Καγεχόν (αριστερά) και Ροτζέριο (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Πόι.

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε το 4-4-1-1. Ο Γλύκος υπερασπίστηκε την εστία, Κωνσταντινίδης (αριστερά) και Έτο (δεξιά) ήταν στα άκρα της άμυνας, με τους Σίλντενφελντ και Ιντζίδη στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Κάτσε, Λάζαρ ήταν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, με τους Ρομπέρ και Φωτάκη να βρίσκονται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στη επίθεση ο Κίτσιου ήταν πίσω από τον Αθανασιάδη.


Το ματς

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Έτο γύρισε τη μπάλα ωραία από δεξιά και ο Ρομπέρ ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πιάνουν κάποια καλά διαστήματα αλλά για λίγο χρονικό διάστημα. Σε ένα τέτοιο, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε τα δοκάρια, όταν στο 26ο λεπτό ο Νικολακάκης απέφυγε ωραία τον αντίπαλό του από δεξιά, έκανε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Ρομέου βρήκε πρώτα το δοκάρι και στη συνέχεια τον Γλύκο, με το 0-0 να παραμένει.

Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν επεφύλασσε κάτι παραπάνω για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, με τους Βοιωτούς να είναι καλύτεροι ανά διαστήματα και να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κόντρα επίθεση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ! Ο Καμαρά πέρασε στη θέση του Κάτσε στην ανάπαυλα και στο 50′ βρήκε με σέντρα από δεξιά τον Ρομπέρ, που με ωραίο αριστερό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Ο Λεβαδειακός βγήκε αμέσως μπροστά και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πόι στο 52′, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γλύκο αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έσωσε τη φάση.

Πόι και Γλύκος θα πρωταγωνιστούσαν ξανά στο 80′, όταν ο επιθετικός των Βοιωτών έπιασε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γλύκος δήλωσε ξανά “παρών”.

Οι Θεσσαλονικείς δεν απείλησαν ξανά μέχρι το φινάλε, αλλά η αδυναμία του Λεβαδειακού να πετύχει κάποιο γκολ, ανέδειξε τον ΠΑΟΚ μεγάλο νικητή, ο οποίος κλείδωσε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Αστέρα Τρίπολης. 

Από την άλλη ο Λεβαδειακός εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, μετά το 0-1 του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ και τις εξελίξεις που αναμένεται να φέρουν τα επεισόδια των οπαδών της “Ένωσης”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Κυριακίδης, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι, Ζησόπουλος, Μανωλάς (79′ Κουτσόπουλος), Καγεχόν (66′ Μπουμάλ), Νικολακάκης, Γεωργίου, Ρομέου (82′ Μαχαίρας)

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ, Φωτάκης, Κωνσταντινίδης, Λαζάρ (62′ Λόρενς), Κάτσε (46′ Καμαρά), Αθανασιάδης (62′ Σαλπιγγίδης), Ιντζίδης, Κίτσιου, Έτο


Επιμέλεια: Αλέξης Περδίκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.