Κορυφώνεται η αγωνία

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με τους Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξη για τις συγκεκριμένες υποθέσεις και τονίζει πως μετά τον Νάτσο Σκόκο, θα παραμείνουν στην ομάδα και οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές. Ήδη, ο Ράφικ Τζεμπούρ έχει έρθει εδώ και καιρό σε καταρχήν συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ και το μόνο που μένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, έτσι ώστε να πέσουν και οι υπογραφές. Στο θέμα του Μπλάνκο φαίνεται πως το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και από τις δυο πλευρές και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού θα βρεθεί στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και θα έχει επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όσον αφορά στους παίκτες που δοκιμάστηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής, όλα δείχνουν πως δεν θα αποκτηθεί κανένας. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους Ζερόμ Ροτέν, Χέβντετ Γκέλα, Ζάρζου Σανγκ και Ιβάν Μόγια. Ο τελευταίος θα συνεχίσει τις προπονήσεις για μια ακόμα εβδομάδα, χωρίς όμως να έχει πολλές πιθανότητες για παραμονή στην Ένωση και μετά το τέλος της δοκιμής του. Ο Ισπανός τεχνικός στρέφει την προσοχή του στο ματς της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να παραμείνει “ζωντανή” στο κυνήγι της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Ένωσης θα διατηρήσει το 4-2-3-1 και δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Τζεμπούρ και Καφέ. Ο δεύτερος προπονήθηκε την Παρασκευή και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ένωσης, όμως δύσκολα θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ο Σάββας Γκέντσογλου αναμένεται να πάρει θέση βασικού, όπως και ο Ίσμαελ Μπλάνκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.