Με Δερμιτζάκη κόντρα σε ΠΑΟΚ;

Με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο θα μπει όπως όλα δείχνουν στο νέο της γηπεδο η Λάρισα.

Ο Κώστας Πηλαδακης φαίνεται πως καταλήγει σε συμφωνία με τον Μακεδόνα τεχνικό μετά το το ναυάγιο που είχαν οι διαπραγματεύσεις με το Νίκο Νιόμπλια, ο όποιος ήταν ο η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει το Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της ΑΕΛ. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναλάμβανε την ομάδα της Θεσσαλίας αρκεί βέβαια να τον ικανοποιούταν και στον οικονομικό τομέα. Αυτό ήταν και το μεγάλο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις, αφού το κασέ του Νιομπλια μετά το Νταμπλ με τον Παναθηναϊκό έχει ανέβει πολύ και δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση η Λάρισα του πληρώσει τα χρήματα που ζητούσε για συμβόλαιο 1,5 χρόνου. Έτσι λοιπόν άρχισαν αμέσως οι επαφές με τον Παύλο Δερμιτζάκη που εάν και εφόσον υπογράψει θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην πρώην του ομάδα , το Δικέφαλο του βορρά. Ο Δερμιτζάκης αναμενόταν αργά το βράδυ της Τρίτης στην Λάρισα προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα και φυσικά να πέσουν οι υπογραφες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.
Από την Τρίτη εξάλλου τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα είναι ο πρώτος στο νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΛ, το AEL FC ARENA
Η Θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση γι τον τρόπο κυκλοφορίας αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων:
«Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου η ΑΕΛ δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της στο καινούριο της σπίτι, το AEL FC ARENA, και καλεί όλους τους φίλους της να δώσουν το «παρών» σε αυτή την ιστορική όσο και δύσκολη συγκυρία της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (17:15).

Τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα της ομάδας μας στο AEL FC ARENA θα διατίθενται από αύριο Τρίτη 30/11 από τις 11 το πρωί από το Vissini Store στις ακόλουθες τιμές:

Θύρες 11-12-13-23: 12 ευρώ

Θύρες 3 & 10: 20 ετρώ

Θύρες 4-5 & 8-9: 25 ευρώ

Θύρα 6-7 COSMOTE: 30 ευρώ

Θύρες 14-15 & 21-22: 35 ευρώ

Θύρες 16-17 & 19-20 VIP: 45 ευρώ

Θύρα 18 VVIP: 90 ευρώ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.