Ανυπομονεί ο Σολτάνι…

Πως και πως περιμένει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Καρίμ Σολτάνι, όπως τόνισε ο ίδιος στον ολλανδικό Τύπο...

Πως και πως περιμένει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Καρίμ Σολτάνι, όπως τόνισε ο ίδιος στον ολλανδικό Τύπο. Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ηρακλή μίλησε στην εφημερίδα ” voetbalprimeur.nl” για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως ανυπομονεί να παίξει στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας και απέναντι σε ποδοσφαιριστές, όπως οι Σισέ, Γκοβού και Μπουμσόνγκ.

Χαρακτηριστικά, ο Σολτάνι δήλωσε: “Για μένα ο επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Ανυπομονώ όχι γιατί θα παίξω στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, αλλά γιατί θα αντιμετωπίσω πολλούς συμπατριώτες μου όπως ο Σισέ, ο Γκοβού, ο Μπουμσόνγκ και ο Καντέ. Αυτό θεωρώ πως αποτελεί ένα πλεονέκτημα για μένα διότι γνωρίζω τον τρόπο που παίζουν και το τι θέλουν να κάνουν στο παιχνίδι”.

Επίσης, ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε στην συνέχεια: “Αυτήν τη στιγμή η ομάδα μου βρίσκεται στην έκτη θέση της Super League, αλλά το επόμενο παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ισως μπορέσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αν εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι λίγες μέρες αργότερα ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα”.

Τέλος, ο παίκτης του “γηραιού” δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο: “Ο Ηρακλής είναι ένας μεγάλος και ένδοξος σύλλογος με πολλούς φανατικούς οπαδούς, ενώ η πόλη και η ζωή εδώ είναι για μένα και την οικογένειά μου τέλεια. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη και σύγχρονη πόλη, που σου παρέχει τα πάντα. Νιώθω πραγματικά σαν στο σπίτι μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.