Ουζουνίδης: “Να δώσουμε το κάτι παραπάνω…”

Ενισχυμένος ψυχολογικά από την επικράτηση στο ντέρμπι με τον Αρη προετοιμάζεται για την αναμέτρηση το Σάββατο (20/11) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ο Ηρακλής.

Ενισχυμένος ψυχολογικά από την επικράτηση στο ντέρμπι με τον Αρη προετοιμάζεται για την αναμέτρηση το Σάββατο (20/11) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ο Ηρακλής. Για το παιχνίδι τοποθετήθηκε την Πέμπτη στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Το σίγουρο είναι ότι μετά το αποτέλεσμα της Δευτέρας, η ομάδα είναι καλά ψυχολογικά και με την επάνοδο των τραυματιών είμαστε και αγωνιστικά καλύτερα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, ξέρουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να μπούμε καλύτερα, να δημιουργήσουμε πίεση στον Παναθηναϊκό, να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δε θέλω να πάμε με τον αέρα του προηγούμενου αγώνα. Για να πάρουμε κάτι θετικό πρέπει να δώσουμε το. κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες εμφανίσεις μας. Ο αντίπαλος μπορεί να μη δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, είναι όμως ο Παναθηναϊκός, η δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «Γηραιού».

Σχολιάζοντας περισσότερο τους «πράσινους» είπε: «Θα είναι πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί, αλλά και πιο πιεσμένοι. Έχουμε μια ταυτότητα ως Ηρακλής στα παιχνίδια μας και αυτό πρέπει να δείξουμε. Περιμένω καλύτερο Παναθηναϊκό, γιατί έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και νοοτροπία, οι οποίοι θέλουν να αντιδράσουν. Προετοιμαζόμαστε να δούμε τον καλό Παναθηναϊκό, όπως το ίδιο κάναμε και για το παιχνίδι που προηγήθηκε. Είναι λογικό ο αντίπαλος να μας δώσει χώρο και εμείς να το εκμεταλλευτούμε. Γιατί σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα παίζοντας μόνο αμυντικά. Ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα και το πώς θα αντιδράσουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ένα αποτέλεσμα σε ένα τοπικό ντέρμπι αποσπά το μυαλό και αυτό προσπαθώ να περάσω μέσα στην ομάδα. Δεν θα πρέπει να μείνουμε, πίσω αλλά σε αυτό το παιχνίδι που έρχεται.»

Ερωτηθείς για τον Βικτοράς Γιάκομπ απάντησε πως «δε με προβληματίζει η αφλογιστία του. Είναι παίκτης που δουλεύει στο γήπεδο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.»

Εξήγησε, παράλληλα, πως με την ολοκλήρωση αύριο της προετοιμασίας θα αποφασίσει για την αποστολή.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν εσχάτως, ο Πέτρος Κανακούδης. Επανέκαμψε, ακόμη, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στην εθνική Ελπίδων ο Γιώργος Κατσικάς, όπως θα γίνει αύριο και με τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική Νέων.

Εκτός προπόνησης, λόγω στομαχικών διαταραχών, έμεινε ο Μίρνες Σίσιτς.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.