Μενδρινός: «Προσοχή στο πρώτο μισάωρο» (video)

Ένας από τους κορυφαίους του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στο novasports.gr και το Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ένας από τους κορυφαίους του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στο novasports.gr και το Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τις εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες των «πράσινων», αλλά και τον παίκτη «κλειδί» του τριφυλλιού.
 
Για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα: “Παίξαμε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καλά οργανωμένη στο γήπεδο, με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς είχαμε το στόχο μας από την αρχή του παιχνιδιού και έτσι φτάσαμε στη νίκη”.
 
Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα πιέσει πάρα πολύ, μετά από τα δύο παιχνίδια δίχως νίκη. Θα μπει μέσα πιέζοντας αρκετά. Εμείς θα πρέπει να αντέξουμε σε αυτή την πίεση, στο πρώτο μισάωρο έχω την αίσθηση. Αν αντέξουμε τότε θα ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι. Αρκεί να μη δεχθούμε γκολ στο πρώτο μισάωρο”.
 
Για τις πολλές εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες του Παναθηναϊκού: “Σίγουρα μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, αρκεί να μην πάμε με το μυαλό ότι κερδίσαν κι άλλες ομάδες, άρα και εμείς μπορούμε να το κάνουμε εύκολα. Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν χάνει εύκολα δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα του. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά και πρέπει να αποτελεί τη βάση μας σ’ αυτό το παιχνίδι. Να συγκεντρωθούμε στο πλάνο μας”.
 
Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό: “Κάποιες μονάδες επικίνδυνες, όπως είναι ο Σισοκό, είναι παίκτης που βγάζει πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι, περνάει πολλές μπαλιές στους επιθετικούς και γενικά οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.