Το γράμμα του Φάμπρι!

Με έναν... πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να πει το δικό του αντίο ο Φάμπρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως σας αποκαλύπτει το novasports.gr. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε ένα γράμμα στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού!

Με έναν… πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να πει το δικό του αντίο ο Φάμπρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως σας αποκαλύπτει το novasports.gr. Ο Ισπανός τεχνικός πήγε στην Παιανία για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και άφησε ένα γράμμα στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού!

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και την προσπάθεια που κάνατε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχετε τους στόχους που έχει η ομάδα και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο» έγραψε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του ο Φάμπρι, παίρνοντας και ως ενθύμιο από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας ένα …κλαδί ελιάς!

Ο Ισπανός προπονητής έφυγε την Πέμπτη από την χώρα μας ακτοπλοϊκώς ( Πάτρα- Ανκόνα), και θα συνεχίσει οδικώς το ταξίδι μέχρι την πατρίδα του. Από την άλλη πλευρά ο Φερέιρα Κινγκ επέλεξε να χαιρετίσει προσωπικά τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους εργαζόμενους στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.