Θέλει το «Γεντί Κουλέ» ο Δήμος Ηρακλείου

Να περάσει το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στους δημότες της πόλης, θέλει ο Δήμος Ηρακλείου, σύμφωνα με τον Γιάννη Κουράκη.

Να περάσει το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στους δημότες της πόλης, θέλει ο Δήμος Ηρακλείου, σύμφωνα με τον Γιάννη Κουράκη. Όπως συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα προβλήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για βελτιωτικά έργα και για αυτό τον λόγο μελετάται η περίπτωση οριστικής μετακόμισης του ΟΦΗ.

Αρχικά, οι δημοτικοί σύμβουλοι τόνισαν προς τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη: «Το γήπεδο κρύβει παγίδες για τους δημότες. Διαχρονικά θέλουμε ως δημοτική αρχή να αποδεσμευτεί η έκταση, προς όφελος των δημοτών. Είναι μια μεγάλη έκταση μέσα στον ιστό της πόλης και μπορεί να αξιοποιηθεί».

Από την πλευρά του, ο Κουράκης υπογράμμισε: «Διαχρονικά θέλουμε ως δημοτική αρχή να αποδεσμευτεί η έκταση προς όφελος των δημοτών. Είναι μια μεγάλη έκταση μέσα στον ιστό της πόλης και μπορεί να αξιοποιηθεί. Με την απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΔΦΗ είχαμε συζητήσει το θέμα, ωστόσο δεν είχαμε προχωρήσει. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τη νέα διοίκηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.