Αναστόπουλος: “Θα τα πούμε στα πλέι οφ” (Video)

Ο καλύτερος κατέκτησε και το τρίποντο, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Αντίθετα ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως είναι λάθος αν πιστεύουν οι παίκτες του ότι είναι εξασφαλισμένη η θέση στα πλέι οφ, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε περισσότερα λάθη από άλλα ματς.

Ο καλύτερος κατέκτησε και το τρίποντο, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Αντίθετα ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως είναι λάθος αν πιστεύουν οι παίκτες του ότι είναι εξασφαλισμένη η θέση στα πλέι οφ, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε περισσότερα λάθη από άλλα ματς.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Τσιώλης:  Κέρδισε ο καλύτερος. Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ατρόμητος έχοντας την πίεση για το αποτέλεσμα ανέβηκε για να πετύχει γκολ και μας έδωσε χώρο. Ετσι πετύχαμε το 1-0 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε μία ευκαιρία με τρία σουτ και αν έμπαινε το γκολ θα άλλαζε ο αγώνας. Στη συνέχεια το μοτίβο ήταν ίδιο με αυτό του πρώτου μέρους και πετύχαμε και δεύτερο τέρμα.

Ηταν σπουδαία επιτυχία και συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πέτυχαν τη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο και μία δύσκολη έδρα. Περιμένουμε πλέον τον Ατρόμητο να τον αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ.

Για το συμβόλαιο του: Εδωσα μία συνέντευξη και πίπα πως υπήρχε φιλολογικό ενδιαφέρον. Δεν μου επιτρέπει η ηθική μου να συζητώ με ομάδες την ώρα που έχω συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μου έχει δείξει αγάπη και εμπιστοσύνη.

Αναστόπουλος: Θα έλεγα ότι το καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν περίπου στο 46′ η τριπλή φάση που είχαμε. Αν εκεί ισοφαρίζαμε ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Είχαμε δύο δεκάλεπτα στις αρχές των ημιχρόνων. Δεχθήκαμε δύο κρύα γκολ. Το πρώτο σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο και μπήκε από λάθος δικό μας. Το δεύτερο ήρθε από ένα φάουλ, μία κακή εκτίμηση. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

Από και πέρα ήταν σαν να είχαμε σκεφτεί πως δεν μπορούμε να πετύχουμε γκολ. Ισως μέσα στο μυαλό μας να νομίζουμε πως έχουμε εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Αυτό είναι λάθος. Στα εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την είσοδο μας στα πλέι οφ.

Είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε, δεν είμαστε αναίσθητοι, αλλά βρισκόμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας. Όταν θα έρθει ο Μάιος και θα συναντηθούμε ξανά στα πλέι οφ, θα τα πούμε τότε. 

Είχαμε μία νευρικότητα και κάναμε πάρα πολλά λάθη. Σήμερα κάναμε περισσότερα λαθάκια από άλλα παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.