«Νομικά οριακή η απόφαση»

Έφεση για να μειωθεί η ποινή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα καταθέσει την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ και θα ζητήσει να εκδικαστεί την Τετάρτη από την Επιτροπή της ΕΠΟ, όπως δήλωσε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Λάμπρος Μπίρδας.

Έφεση για να μειωθεί η ποινή του  Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα καταθέσει την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ και θα ζητήσει να εκδικαστεί την Τετάρτη από την Επιτροπή της ΕΠΟ, όπως δήλωσε ο νομικός  σύμβουλος της ΠΑΕ Λάμπρος Μπίρδας. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» χαρακτήρισε την υπόθεση «νομικά οριακή» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ποινή θα μειωθεί.

«Δεν υπήρχε άλλη ποινή. Αν η κίνηση του χαρακτηριζόταν ως ανάρμοστη συμπεριφορά θα τιμωρούνταν με μια αγωνιστική. Από την στιγμή που η χειρονομία του χαρακτηρίστηκε ως έργο εξύβρισης είχαμε αυτή την ποινή των 4+2 αγωνιστικών και περιμένουμε πλέον στην έφεση να ανατραπεί», δήλωσε ο Λάμπρος Μπίρδας.

Για το πως κύλησε η διαδικασία ανέφερε: «Η διαδικασία από άποψης χρόνου ήταν πολυτελής. Μας άκουσαν να αναπτύσσουμε τα επιχειρήματα μας και προσπαθήσαμε να αποδείξουμε πως στο φύλλο αγώνα υπήρχε ασάφεια έτσι ώστε η κίνηση να τιμωρηθεί ως ανάρμοστη συμπεριφορά. Κάτι που δεν το δέχθηκαν τελικά…».

Για το βίντεο που παρουσίασαν σχολίασε: «Παρουσιάσαμε το βίντεο από τον αγώνα όχι ως αποδεικτικό στοιχείο αλλά ως υποβοηθικό. Από εκεί και πέρα παρουσιάσαμε και την χειρονομία του Ντιόγκο στο περσινό ματς με τον Ατρόμητο όπου εκεί είχαμε καθαρή χειρονομία με προέκταση δακτύλων και χεριού. Φυσικά και θα σκέφτηκαν το πως είναι δυνατόν να μην γράφτηκε σε εκείνη την περίπτωση τίποτε στο φύθλλο αγώνα…».

Τέλος, για την έφεση είπε: «Την έφεση την καταθέτουμε αύριο και την επόμενη Τετάρτη θα εκδικαστεί. Επειδή η σημερινή απόφαση την κρίνουμε νομικά οριακή ελπίζουμε ότι στην έφεση η χειρονομία θα χαρακτηριστεί ως ανάρμοστη συμπεριφορά και η ποινή θα πέσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.