Ναπολεόνι: «Τοπ ομάδα ο Ατρόμητος»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ατρόμητο ο Στέφανο Ναπολεόνι, τονίζοντας πως η νέα του ομάδα είναι μια από τις «τοπ» της Ελλάδας.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ατρόμητο ο Στέφανο Ναπολεόνι, τονίζοντας πως η νέα του ομάδα είναι μια από τις «τοπ» της Ελλάδας. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός τόνισε πως είχε βρεθεί κοντά στην Σιένα, όμως η μετεγγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή. Παράλληλα δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί με τον Ατρόμητο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ παραδέχτηκε στους συμπατριώτες του πως το ελληνικό πρωτάθλημα του ταιριάζει καλύτερα. Ο Ναπολεόνι μίλησε στην ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com». Αναλυτικά:

-Τον Ιανουάριο δοκιμάστηκες στη Σιένα. Ολα έδειχναν πως θα επέλθει συμφωνία. Ξαφνικά επέλεξες την Ελλάδα. Γιατί χάλασε το deal με τη Σιένα;

«Έκανα αρκετές προπονήσεις με τη ΣΙένα. Πράγματι, φαινόταν πως θα επιτευχθεί συνεργασία, γιατί ο προπονητής ήταν ευχαριστημένος με μένα. Μετά προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου  εμφανίστηκαν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις. Τώρα επέλεξα πάλι την Ελλάδα και μόλις έχω υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον Ατρόμητο».

-Εκτός από τη Σιένα υπήρχε ενδιαφέρον από τις Μοντένα και Νοβάρα. Δεν σε έπεισαν αυτές οι δύο ομάδες ως προοπτική;

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, αλλά επιβεβαιώνω πως υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ιταλικές ομάδες. Εγώ ήθελα να παίξω στη Σιένα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά όσον αφορά στις συζητήσεις. Τότε προτίμησα να γυρίσω στην Ελλάδα και να έχω την ευκαιρία να παίξω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

-Δεν ένιωθες την ανάγκη να επιστρέψεις στην πατρίδα σου;

«Η Ιταλία για ορισμένους λόγους δεν είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Στην Ελλάδα νιώθω πολύ καλά. Ξέρω την κατηγορία και τη γλώσσα. Επέλεξα μία από τις τρεις τοπ ομάδες στην Ελλάδα, η οποία συνεχώς ανεβαίνει και νομίζω ότι έκανα το καλύτερο για μένα».

-Τα μελλοντικά σου σχέδια;

«Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε εισιτήριο για το Champions League και η σκέψη μου είναι σε αυτό. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πάμε στο Europa League. Τώρα το μέλλον μου είναι εδώ και θέλω να τα δώσω όλα για τον Ατρόμητο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.