Παρών και στο μπάσκετ ο Πάμπλο Γκαρσία…

Η αγωνιστική δράση στο μπάσκετ μεσούσης της εβδομάδας έδωσε την ευκαιρία - και - στους φίλους του ΠΑΟΚ να δουν την ομάδα τους από κοντά να επικρατεί του ΚΑΟΔ 77-66. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο και φίλο του Δημήτρη Καγιόγλου.

Η αγωνιστική δράση στο μπάσκετ μεσούσης της εβδομάδας έδωσε την ευκαιρία – και – στους φίλους του ΠΑΟΚ να δουν την ομάδα τους από κοντά να επικρατεί του ΚΑΟΔ 77-66. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο και φίλο του Δημήτρη Καγιόγλου.

Για μια ακόμη φορά, έγινε αντικείμενο λατρείας και θαυμασμού, ενώ σε δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι ανέφερε σχετικά με την ετοιμότητά του: «Πρέπει να κάνω ένα ειδικό πρόγραμμα ώστε από τις επόμενες ημέρες να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα. Δεν θα αγωνιστώ με τον ΟΦΗ. Θα είμαι όμως έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι» και συνέχισε σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα από την πατρίδα του σύμφωνα με το οποίο η Νασιονάλ ενδιαφέρεται να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό του: «Είμαι οπαδός της Νασιονάλ από μικρό παιδί. Είναι δύσκολα να φύγω από τον ΠΑΟΚ γιατί έχω μια προσωπική σχέση με την ομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω τώρα εκεί και το μυαλό μου είναι πως θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ».

Και κατέληξε μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας: «Σ’ αυτόν τον κόσμο είμαι ευγνώμων. Από εδώ και πέρα όλοι πρέπει να είμαστε στην ίδια γραμμή για να βοηθήσουμε την ομάδα. Οσο θα είμαι στον ΠΑΟΚ θέλω να τα δώσω όλα για την ομάδα. Είναι αλήθεια πως έχω κουραστεί λίγο λόγω ηλικίας. Πρέπει να βοηθήσουμε και το προπονητικό τιμ που ήρθε εδώ για να δουλέψει και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ». Λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας σε μια προγραμματισμένη εκδήλωση και λίγο πριν αποχωρήσει είχε σχολίασει: «Πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε. Δε πρέπει να υπάρχουν μέτωπα, ο προπονητής είναι μία χαρά και πρέπει να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.