«Αδειασμα» Τσομίδη από ΠΑΕ και ΚΜΑ

Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης ολοκληρώθηκε και αυτό που βγαίνει είναι η απόφαση των μελών του (και της ΚΜΑ) για αταλάντευτη πορεία προς την υπαγωγή της εταιρίας στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης ολοκληρώθηκε και αυτό που βγαίνει είναι η απόφαση των μελών του (και της ΚΜΑ) για αταλάντευτη πορεία προς την υπαγωγή της εταιρίας στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Μάλιστα εξεδόθη κοινή ανακοίνωση, μέσω της οποίας, επί της ουσίας, επιχειρείται «άδειασμα» του κ. Στάθη Τσομίδη, χωρίς όμως να κατονομάζεται, εξαιτίας των επιφυλάξεων που εξέφρασε, λόγω της φημολογούμενης αλλαγής στάσης της Πολιτείας, για όλες τις υπό πτώχευση ανώνυμες εταιρίες. Τον καλούν μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, να αποχωρήσει, εφόσον θεωρεί πως δεν μπορεί να συμπλεύσει με το υπόλοιπο ΔΣ.       

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ και ΚΜΑ, έχει ως εξής:

«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα και δηλώσεις μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και μέλος της τριμελούς ομάδας νομικών, σε σχέση με τη διαδικασία υπαγωγής της εταιρίας στις διατάξεις του άρθρου 99, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ δηλώνουν κατηγορηματικά:

 1) Την δεδομένη θέση τους ότι η υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι η σημαντικότερη διέξοδος σωτηρίας και οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

 2) Την αταλάντευτη βούλησή τους να ολοκληρώσουν με τον πλέον επιτυχή τρόπο τη συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

 3) Οι αρχικές δηλώσεις του προαναφερόμενου μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ απηχούν προσωπικές και ΜΟΝΟ απόψεις, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τα Διοικητικά Συμβούλια τόσο της ΠΑΕ όσο και της Κ.Μ.Α., καθώς και τους δύο έτερους δικηγόρους της ομάδας νομικών, όπως με κοινή τους δήλωση διευκρίνισαν.

 4) Η συστράτευση στη συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία αποτελεί την κορυφαία αποστολή όλων μας, απαιτεί σθένος, πίστη και μαχητικότητα.

Καταληκτικά, υπενθυμίζουμε προς άπαντες ότι όποιος θεωρεί ότι δε διαθέτει πλέον τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, είναι ελεύθερος να αποχωρήσει. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι υποχρεωμένος να λειτουργεί αυστηρά και απαρέγκλιτα εντός των πλαισίων που ορίστηκαν εξ αρχής μέσα από τις συλλογικές και καταστατικές διαδικασίες».

Μετά απ΄ όλα αυτά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον η αντίδραση του κ. Τσομίδη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.