Δυσκολίες για τον εκλεκτό του Πογιέτ

Αρκετές δυσκολίες φαίνεται πως παρουσιάζει η περίπτωση του πλάγιου μεσοεπιθετικού, που έχει ξεχωρίσει ο Γκουστάβο Πογιέτ από την αγορά της Λατινικής Αμερικής και για τον οποίο κινείται η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες.

Αρκετές δυσκολίες φαίνεται πως παρουσιάζει η περίπτωση του πλάγιου μεσοεπιθετικού, που έχει ξεχωρίσει ο Γκουστάβο Πογιέτ από την αγορά της Λατινικής Αμερικής και για τον οποίο κινείται η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τις πρώτες επαφές με την ομάδα του, διαπιστώθηκε διαφορά στον οικονομικό τομέα, κάτι που ωθεί τους “κιτρινόμαυρους” σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση έχει στρέψει την προσοχή της στον Άιζακ Κουένκα, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπούρσασπορ. Ο 24χρονος παίκτης δεν είναι η μοναδική λύση για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται και ο 27χρονος Μαροκινός, Ουσάμα Ασαΐντι. Από εκεί και πέρα, τη λίστα με τους υποψήφιους μεσοεπιθετικούς συμπληρώνουν ο 26χρονος Κροάτης, Γκάμπριελ Μπόμπαν και ο 24χρονςο Αργεντινός, Λούκας Βιγιαφάνιες του Παναιτωλικού. 

Παράλληλα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προχωράει τις τελευταίες ημέρες και το θέμα του επιθετικού, με τον Νταβίντ Ροντρίγκεθ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας. Ο 29χρονος Ισπανός αγωνίζεται στην Αλκορκόν και για να απασχολήσει την Ένωση θα πρέπει να μείνει ελεύθερος ή να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Τάμας Πρίσκιν της Σλόβαν Μπρατισλάβας, καθώς επίσης και του Ντάνιελ Νέκουλμαν της Ρίβερ Πλέιτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.