Αυξάνονται οι απαιτήσεις για Καρίγιο

Η διοίκηση της Εστουντιάντες φέρεται να αύξησε τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση του Γουίδο Καρίγιο στα εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Η διοίκηση της Εστουντιάντες φέρεται να αύξησε τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση του Γουίδο Καρίγιο στα εννέα εκατομμύρια ευρώ. Δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός. 

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της «El Dia» αναφέρει πως η διοίκηση της αργεντίνικης ομάδας είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στις οικονομικές της απαιτήσεις. Τις επαφές για λογαριασμό του Ολυμπιακού έχει αναλάβει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και τη διοίκηση.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Καρίγιο θα πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ομάδα σε μια τιμή κοντά στα εννέα εκατομμύρια ευρώ. Αυτό αποτελεί κοινό μυστικό μέσα στη διοίκηση του συλλόγου, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.