Ξέσπασε ο Αλκαράθ

Ανεβάζει τους ρυθμούς, ενόψει ΑΕΚ, ο Λούκας Αλκαράθ και μαζί ανεβάζει τους τόνους στις προπονήσεις. Ο Ισπανός τεχνικός δεν συγχωρεί, πλέον, το παραμικρό και δεν διστάζει να τα «ψέλνει» στους παίκτες του κάθε φορά που διακρίνει τακτικές ή συμπεριφορές που δεν του αρέσουν.

Ανεβάζει τους ρυθμούς, ενόψει ΑΕΚ, ο Λούκας Αλκαράθ και μαζί ανεβάζει τους τόνους στις προπονήσεις. Ο Ισπανός τεχνικός δεν συγχωρεί, πλέον, το παραμικρό και δεν διστάζει να τα «ψέλνει» στους παίκτες του κάθε φορά που διακρίνει τακτικές ή συμπεριφορές που δεν του αρέσουν. Κατά τη διάρκεια της δυνατής προπόνησης της Πέμπτης, η οποία κράτησε πάνω από δύο ώρες, ο Αλκαράθ, παρατηρώντας μη συντονισμό και αφοσίωση στην προπόνηση, ξέσπασε: « Δεν είναι δυνατόν να μην ακούτε, να μην καταλαβαίνετε και να μην συντονίζεστε σε αυτά που ζητάμε. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς θέλετε;», είπε μεταξύ άλλων φωνάζοντας.

Είναι εμφανές πως ο 47χρονος, θέλει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν θέλει ολιγωρίες, δεν επιθυμεί αποπροσανατολισμό από το στόχο, προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Και ένας τρόπος είναι οι φωνές και η συγκέντρωση στη δουλειά.

Παράλληλα ο Αλκαράθ, δοκίμασε το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει, την Κυριακή το βράδυ, στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Βελλίδης, διατηρεί τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, έχοντας, μπροστά του στα στόπερ, τους Γιαννίτση και Παντίδο (ο Πουλίδο έτρεξε μόνος του). Αριστερά στην άμυνα ο Μαργαρίτης, δεξιά ο Κοέλιο, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο αντικαταστάτης του Καζναφέρη (υποφέρει από θλάση στο γαστροκνήμιο).

Ο Παπαστεριανός με τον Οικονομόπουλο, ήταν τα αμυντικά χαφ, με τους Καραγιάννη και Σουνά στις πτέρυγες. Και εδώ υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, δεδομένου πως χρησιμοποίησε τον πρώτο αριστερά και τον δεύτερο, δεξιά! Αμοιβαία αλλαγή, δηλαδή, για τους δύο νεαρούς. Τέλος, ο Αγκάνθο με τον Γιαννιώτα αποτελέσαν το επιθετικό δίδυμο, ενώ με την ομάδα των αναπληρωματικών έπαιξε ο Διαμαντάκος, έχοντας δίπλα του, τον Αγγελούδη.

Η δική του ανάλυση

Στο μεταξύ μέσα από τη δική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ο Αλκαράθ, αναφέρθηκε σε ζητήματα που τον απασχολούν στον Αρη, μη παραλείποντας τις σπόντες.. Συγκεκριμένα, είπε:

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Η ήττα από τον ΟΦΗ και η κακή εμφάνιση του διαιτητή που έκανε λάθη στα οφσάιντ (συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου γκολ, που ποτέ δεν έπρεπε να αφήσει να φτάσει η μπάλα στον σκόρερ, λόγω αντικανονικής θέσης) άφησαν στον Αρη μία γλυκόπικρη γεύση από την επίσκεψή του στην Κρήτη. Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Λούκας Αλκαράθ σε μία αναμέτρηση που δεν άξιζε να φύγει με άδεια χέρια. Αναμφίβολα λίγα μπορούν να γίνουν σε μία ομάδα στην οποία ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνά τα 18 χρόνια, με παίκτες μόνιμα τραυματισμένους όπως οι Ισπανοί Πουλίδο και Αγκάνθο και ο επιθετικός Γιαννιώτας αλλά και με υποσχέσεις από τη διοίκηση για μεταγραφές που τελικά δεν έρχονται».

Για τη διοίκηση: «Η ομάδα βρισκόταν σε όλη τη σεζόν στις θέσεις υποβιβασμού αλλά τώρα βρίσκεται πάνω από αυτές έπειτα από ένα σερί που διακόπηκε λόγω της ήττας από τον ΟΦΗ και παρ’ όλα αυτά οι διοικούντες δεν κάνουν το καθοριστικό βήμα για να καλύψουμε κάποιες ελλείψεις».

Για το χαμό του Άγγελου Τσιπούρα: «Ήταν μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες για το σύλλογο λόγω του θανάτου ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από τις μικρές ομάδες που σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το σαββατοκύριακο έρχεται η ΑΕΚ, μία ιστορική ελληνική ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό έχοντας έναν πόντο λιγότερο από την ομάδα του Αλκαράθ. Η αναμέτρηση είναι καθοριστική για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίο θα έχουν ισχυρό ‘όπλο’ τον κόσμο τους στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου παρά τις δυσκολίες που συναντά ο Λούκας Αλκαράθ από τη μέρα που ήρθε στο σύλλογο».

Αναμένεται, πια, η απάντηση της διοίκησης, καθώς βολές από τον Ισπανό, εκτοξεύονται, σχεδόν, καθημερινά.        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.