Πήρε προβάδισμα ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδος και πλέον είναι και αυτός που έχει πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδος και πλέον είναι και αυτός που έχει πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Λεβαδειακός από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ήταν η ομάδα που πήρε τον έλεγχο του αγώνα και που έκλεισε την αντίπαλό της στα καρέ της. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ήταν αυτή που δημιούργησε από το πρώτο λεπτό ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με περισσότερα από τα δύο γκολ που σημείωσε τελικά.

Οι Βοιωτοί γνώριζαν πως για να έχουν εύκολο έργο στον επαναληπτικό, θα έπρεπε να πάρουν μια καθαρή νίκη και για το λόγο αυτό απείλησαν από νωρίς. Ομως έδειξαν να είναι φλύαροι στην τελική τους προσπάθεια, ενώ παράλληλα έπεσαν και πάνω σε έναν εξαιρετικό Αναστασόπουλο, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του. Και τα κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο συνήθης ύποπτος, ο Βασιλείου κατάφερε να ξεφύγει από τους αντίπαλους αμυντικούς και να πλασάρει σωστά. Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι έχασαν πλήθος ευκαιριών, προκειμένου να καθαρίσουν τον αγώνα, όμως όπως προαναφέραμε, ο Αναστασόπουλος, αλλά και η αστοχία των επιθετικών ήταν οι λόγοι για τους οποίους το συγκρότημα του Παράσχου δεν πέτυχε κι άλλο τέρμα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Κέρκυρα κατάφερε στην μοναδική μεγάλη ευκαιρία της να ισοφαρίσει το σκορ με τον Σίμωση, σε μία φάση όπου ουσιαστικά το γκολ πρέπει να χρεωθεί στον Λεόν λόγω της καταπληκτικής μπαλιάς που έβγαλε και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη του τέρματος.

Παρά το γεγονός ότι η Κέρκυρα ισοφάρισε, ο Λεβαδειακός διατήρησε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν αυτός που προσπάθησε και δημιούργησε φάσεις. Ηθελε να φύγει από το παιχνίδι με αβαντάζ τουλάχιστον ένα γκολ και το πέτυχε με το τέρμα του Ρομέου, έστω και δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα. Πάντως νωρίτερα είχε χάσει μερικές μεγάλες ευκαιρίες, όπου ο Αναστασόπουλος έδειξε πως ξέρει πως να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Πλέον στη ρεβάνς που θα γίνει στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα θα θέλει μόλις ένα γκολ προκειμένου να πάρει την πρόκριση, κόντρα στον Λεβαδειακό που έχει αποτέλεσμα να υπερασπιστεί, αλλά και που ταυτόχρονα δείχνει πως έχει και την ομάδα για να καταφέρει να μείνει αλώβητος.

Διαιτητής: Φουκάκης Γ. (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Αναστασόπουλος, Σταμογιάννος, Πετρούσης, Αγρίτης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Μεντί, Λισγαράς, Χοσέμι, Νικολακάκης (71΄ Μουλόπουλος), Ζησόπουλος, Ρομέου, Ροτζέριο (62΄ Κόρμπος), Ακόστα, Πόι, Βασιλείου (69΄ Μίλιεβιτς).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Πετρούσης, Τσοκάνης, Μπουκουβάλας, Γκέσιος, Σίμωσης, Γιάντσης (53΄ Γιάντσης), Σταμογιάννος, Λεόν (65΄ Ηλιάδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.