Λίνεν: «Πρωτόγνωρα πράγματα έγιναν στα Σπάτα»

Για το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής ανάμεσα στον Εμίλιο Φουρτάδο και οπαδούς της ΑΕΚ μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν.

Για το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής ανάμεσα στον Εμίλιο Φουρτάδο και οπαδούς της ΑΕΚ μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε ότι ο Φουρτάδο θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Χολέμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λίνεν στη ΝΕΤ:

«Πριν την προπόνηση είχαμε πρόβλημα, γιατί ήρθαν κάποιοι οπαδοί που μου είπαν ότι ο Φουρτάδο έκανε άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς στην Τρίπολη όταν έκανε χειρονομία. Εγώ τους είπα ότι έκαναν και κάποιοι οπαδοί άσχημα πράγματα. Μετά την προπόνηση, που άρχισε μισή ώρα αργότερα, ήρθαν 6-7 οπαδοί μέσα στο γήπεδο και κυνήγησαν τον παίκτη για να του επιτεθούν.  Εγώ και κάποιοι παίκτες μπήκαμε στην μέση και τον σώσαμε. Πρωτόγνωρα πράγματα. Αισθανθήκαμε λίγο μόνοι σήμερα. Μίλησα με κάποιους αργότερα και απολογήθηκαν για αυτό. Ζήτησαν συγνώμη. Ο Εμίλιο εδώ και κάποιο καιρό δεν τα πάει καλά με τους οπαδούς, αφού δεν έπαιζε καλά. Δεν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση. Ο Εμίλιο θέλει να φύγει τώρα. Πώς να γυρίσει πίσω; Χάθηκε ο παίκτης. Δεν πρέπει να γίνονται σε επαγγελματικές ομάδες αυτά. Τους καταλαβαίνω όμως γιατί η ΑΕΚ σημαίνει πράγματα για αυτούς. Μας έδωσαν χρήματα πριν λίγο καιρό, πληρώνουν για τα ταξίδια, για τα εισιτήρια. Όμως, ξεφεύγουν τα πράγματα. Δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο ο Εμίλιο, όπως και οι οπαδοί», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής.

Για τον Χολέμπας: «Όλοι εξεπλάγησαν όταν τον έφερα. Ήταν στην β’ κατηγορία. Τους είχα πει ότι θα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.