Αναστόπουλος: «Σε ένα μήνα ο Ατρόμητος που θέλουμε» (video)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως σε ένα μήνα ο Ατρόμητος θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως σε ένα μήνα ο Ατρόμητος θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στην συνέχεια και μετά το πρώτο γκολ ήμασταν καλύτεροι. Πετύχαμε άλλο ένα γκολ και πήραμε τη νίκη. Δουλεύουμε και σε 3-4 εβδομάδες, με δεδομένο ότι υπάρχει πίεση για αποτελέσματα θα υπάρχει ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα εμφανιστεί ο Ατρόμητος που θέλουμε να δούμε», είπε αρχικά ο Νίκος Αναστόπουλος.

Για το τι πρόλαβε να αλλάξει στην ομάδα στο μικρό διάστημα της παραμονής και για το αγωνιστικό σύστημα που προτιμά είπε: «Έριξα το βάρος στην ψυχολογία, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να είσαι αθλητής, αλλά παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Το δεύτερο στοιχείο που θέλω είναι να γίνουμε πιο γρήγοροι. Οι παίκτες κάνουν το σύστημα. Θα παίζουμε εντός έδρας είτε με 4-2-3-1 ή 4-3-3 ανάλογα τον αντίπαλο».

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος ανέφερε: «Παίξαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά ο τρόπος που ήρθε η ήττα μας πειράζει, γιατί δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί, ο Ατρόμητος δεν μας έκανε φάσεις. Ηδη έχουν φύγει κάποιοι καλοί παίκτες. Προσπαθούμε, ψάχνουμε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, αλλά έχουμε και δυσκολίες, λόγω του περιορισμού στις μεταγραφές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.