Αμπντούν: «Δε θα πάω στο Κόπα Άφρικα»

Δε θα δώσει το «παρών» στο εφετινό Κόπα Άφρικα, ξεκαθάρισε ο Τζαμέλ Αμπνούν στον Τύπο της Αλγερίας, τονίζοντας πως ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Δε θα δώσει το «παρών» στο εφετινό Κόπα Άφρικα, ξεκαθάρισε ο Τζαμέλ Αμπνούν στον Τύπο της Αλγερίας, τονίζοντας πως ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε στην εφημερίδα «Le Buteur» πως δε μπορεί να αποδεχτεί την κλήση του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος και έτσι ο Ολυμπιακός δε θα στερηθεί τις υπηρεσίες του, στο διάστημα όπου θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αρχικά, ο Αμπντούν δήλωσε: «Πήρα την απόφαση να μην τιμήσω αυτή την κλήση, καθώς θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για 5 εβδομάδες. Δεν ήταν σωστό να πάρω τη θέση κάποιου παίκτη που μπορεί να προσφέρει περισσότερα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Κόπα Άφρικα. Η υγεία μου είναι πάνω από όλα και από την Εθνική. Για αυτό γνωρίζω πως η ομάδα μου και οι γιατροί της Εθνικής επιθυμούν να αναρρώσω 100%, ώστε να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον τυχόν προβλήματα με τον τραυματισμό μου».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε για την απόφασή του: «Ελπίζω πως οι οπαδοί της Αλγερίας, η ομοσπονδία και ο προπονητής να με κατανοούν. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω πως αυτά τα δύο χρόνια που δεν βρισκόμουν στην ομάδα, είχε αξιοπρόσεκτη πορεία. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να είναι έτσι χωρίς την παρουσία μου κατά τη φανταστική αυτή διοργάνωση, όπως είναι το Κόπα Άφρικα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.