Εξαλλοι οι παίκτες στην Παιανία

Οπως ήταν αναμενόμενο, τα δημοσιεύματα που τους θέλουν εκτός Παναθηναϊκού, εκνεύρισαν αρκετούς παίκτες στην Παιανία.

Οπως ήταν αναμενόμενο, τα δημοσιεύματα που τους θέλουν εκτός Παναθηναϊκού, εκνεύρισαν αρκετούς παίκτες στην Παιανία. Η προπόνηση της Τρίτης έγινε κάτω από κλίμα δυσπιστίας από τους ποδοσφαιριστές, που έμαθαν για τις προθέσεις της διοίκησης από τα ΜΜΕ, τουλάχιστον όπως ανέφεραν οι ίδιοι.

Είναι χαρακτηριστικά άλλωστε τα λόγια του Λουκά Βύντρα, του Νίκου Σπυρόπουλου και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στον διάλογο που είχαν με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα για το θέμα. Οι παίκτες έλεγαν συγκεκριμένα: “Δεν είναι πράγματα αυτά. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε από τις εφημερίδες και τα σάιτ τέτοια πράγματα. Τώρα γίναμε και στημένοι; Να έρθει κάποιος από τη διοίκηση εδώ να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει γίνει. Να έρθουν να μας τα πουν κατάμουτρα όλα αυτά”!

Οταν ο Χουάν Ρότσα τους ζήτησε να μην δίνουν σημασία σε κάθε τέτοιο δημοσίευμα, η απάντηση που πήρε ήταν ενδεικτική της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί: “Δεν γίνεται αυτό που μας λέτε. Όλες οι εφημερίδες έχουν τα ίδια ονόματα, κάποιος τους τα έδωσε!”.

Πλέον αναμένεται η επόμενη μέρα από την πλευρά της διοίκησης, που σίγουρα θα ξεκινήσει τις επαφές της, προκειμένου να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με τους παίκτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.