Μια μπάλα για τα παιδιά – 15η αγωνιστική (video)

Με μεγάλη ανταπόκριση τόσο από ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους ομάδων, όσο και από φιλάθλους κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Μια μπάλα για τα παιδιά», που διοργάνωσε η Super League σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-μέλη της, η πρώτη σε μια σειρά παρόμοιων ενεργειών κοινωνικής ευθύνης οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Με μεγάλη ανταπόκριση τόσο από ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους ομάδων, όσο και από φιλάθλους κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Μια μπάλα για τα παιδιά», που διοργάνωσε η Super League σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-μέλη της, η πρώτη σε μια σειρά παρόμοιων ενεργειών  κοινωνικής ευθύνης οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
 
Η ενέργεια κράτησε  τρεις εβδομάδες (13η,14η,15η αγωνιστική) και στόχος της δεν ήταν μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
 
Οι μπάλες που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης που εδρεύουν οι ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των εορτών.
 
Η Super League ευχαριστεί θερμά όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ για την άμεση ανταπόκριση και την ανιδιοτελή προβολή της ενέργειας «Μια Μπάλα για τα Παιδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.