Δεν προπονήθηκε ο Γιαννιώτας

Χωρίς τον Γιάννη Γιαννιώτα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη, για την κυριακάτικη ρεβάνς του κυπέλλου με την Καλλιθέα, στο «Κλ. Βικελίδης».

Χωρίς τον Γιάννη Γιαννιώτα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη, για την κυριακάτικη ρεβάνς του κυπέλλου με την Καλλιθέα, στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των κιτρίνων  αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα υποβληθεί σε υπέρηχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Τούτο σημαίνει πως ο Λούκας Αλκαράθ, θα πρέπει να περιμένει για να διαπιστώσει εάν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το τελευταίο ματς του 2012.

Στον αντίποδα, ο εγχειρισμένος Ανδρέας Ηρακλής μπήκε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μετά τις γιορτές.

Ο Αλκαράθ, χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Πήρε μαζί του, αυτούς που θέλει να υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα, σε άλλο σημείο.

Για αύριο υπάρχει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στο Ν. Ρύσιο, ώστε η ομάδα σε πιο δυνατούς ρυθμούς ν΄ αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ρεβάνς. Όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τη βασική ομάδα, κυνηγώντας την πρόκριση, διαφοροποιώντας έτσι το σκεπτικό του, σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση του «Ελ Πάσο».

15 Ιανουαρίου για Κουλουχέρη, Μενδρινό

Νέα αναβολή για τις 15 Ιανουαρίου, πήραν οι πολύκροτες, πια, υποθέσεις των Ευθύμη Κουλουχέρη και Κώστα Μενδρινού, που απειλούν  την ΠΑΕ Αρης με αφαίρεση βαθμών και μη ορισμό του επόμενου αγώνα για το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως θα έχει προλάβει να εκδικαστεί η αίτηση των Θεσσαλονικέων για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δωρεάν οι γυναίκες με Καλλιθέα!

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας των εισιτηρίων του αγώνα κυπέλλου με την Καλλιθέα, έκρυβε μια έκπληξη από την ΠΑΕ, η οποία βάζει τις γυναίκες δωρεάν στο «Κλ. Βικελίδης»!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα την Κυριακή (23/12) στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ’ ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες. Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Να σημειωθεί ότι, όπως αποφάσισε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στην αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα η είσοδος στο γήπεδο για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν με εξαίρεση τις θέσεις στα VIP.

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.