Έρχεται ποινή για Πίτου

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει Άρη με βιντεοθεραπεία για διόρθωση λαθών και με χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν με την Ξάνθη. Επέρχεται τιμωρία για τον Πίτου Γκαρσία.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει Άρη με βιντεοθεραπεία για διόρθωση λαθών και με χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν με την Ξάνθη. Επέρχεται τιμωρία για τον Πίτου Γκαρσία.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο Περιστέρι, ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, καθώς διέκρινε πως έγιναν πολλές λάθος επιλογές και δεν ακολούθησαν όσα είχαν πει στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Ασφαλώς, το πάθος των παικτών του ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο με την Ξάνθη ήταν στα θετικά για την ομάδα, αλλά δεν θα είναι πάντα αρκετό αυτό ώστε η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Έτσι, μία μέρα μετά το ρεπό που είχαν οι κυανόλευκοι, επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά για αρκετή ώρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειχνε σε όσους αγωνίστηκαν βίντεο από τον αγώνα με την Ξάνθη τονίζοντας τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του. Στο βίντεο δεν παρέστησαν οι Επστάιν, Μπέλιτς και Πίτου Γκαρσία που αγωνίστηκαν λιγότερο. Πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα επέλθει τιμωρία στον Αργεντινό άσο για την συμπεριφορά του όταν αντικαταστάθηκε από τον Σουμπίνιο στο 22ο λεπτό.

Έρχεται τιμωρία για Πίτου

Ο βραχύσωμος μέσος άργησε προκλητικά να βγει από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, κάτι που δεν άρεσε στον βόσνιο τεχνικό, ενώ πέταξε την φανέλα της ομάδας στον πάγκο και το φανελάκι του στο ταρτάν, συμπεριφορά που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον προπονητή της ομάδας, αλλά ούτε και από την διοίκηση. Σήμερα είχαν συνάντηση ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να συζητήσουν το πως θα ενεργήσουν στην περίπτωση του Πίτου Γκαρσία και όλα συνηγορούν πως τις επόμενες μέρες (αν όχι αύριο) αναμένεται να επιβληθεί αυστηρή ποινή στον Πίτου.

Αποχώρησε ο Σουμπίνιο

Ο Σουπίνιο που μετά από καιρό επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς ένιωσε κάποιες στομαχικές διαταραχές λίγο πριν το τέλος της και αποχώρησε χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει καμία ανησυχία.

Στα ευχάριστα ότι ο Καλλέργης προπονήθηκε κανονικά χωρίς ενοχλήσεις ενώ ο Μπάλλας έκανε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τον γυμναστή Σωτήρη Κακαριά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.