Με οδηγό το «διπλό» στη Βέροια

Τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, θέλει να πανηγυρίσει η ΑΕΚ στη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2).

Τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, θέλει να πανηγυρίσει η ΑΕΚ στη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2). Η Ένωση προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση και την εύκολη νίκη 4-0 απέναντι στη Βέροια, με τον Έβαλντ Λίνεν να ζητά από τους παίκτες, την ίδια εικόνα και στο ματς με τους Βοιωτούς. Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε κατά τη διάρκειας της εβδομάδας να διορθώσει τα λάθη που διέκρινε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, έτσι ώστε να παρουσιαστούν οι «κιτρινόμαυροι» καλύτεροι στον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής.

Ο Λίνεν φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-2-3-1, με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Κουτρουπή και Κοντοέ στο κέντρο της άμυνας. Ο Βλάχος θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ, με τον Λαγό στα αριστερά. Οι Φούτνας, Γκερέιρο και Τσίτας ήταν οι τρεις μεσοεπιθετικοί που δοκίμασε το Γερμανός στις τελευταίες προπονήσεις της Ένωσης, με τον Κατίδη στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Κατσικοκέρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.