Πρώτα ο ΠΑΟΚ και μετά οι ανανεώσεις

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έχει στραφεί η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων να αναβάλλονται για την επόμενη εβδομάδα.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έχει στραφεί η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων να αναβάλλονται για την επόμενη εβδομάδα. Άπαντες στο λιμάνι θέλουν τη νίκη στην Τούμπα, προκειμένου να εδραιωθεί ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση και να αποκτήσει διαφορά τέτοια, η οποία θα του δώσει το δικαίωμα να διαχειριστεί με άνεση το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και μέχρι την κατάκτησή του

Οι Ραφίκ Τζιμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλης Τοροσίδης, θα περιμένουν την επόμενη εβδομάδα τις τελικές επαφές για τις ανανεώσεις της συνεργασίας τους με τους νταμπλούχους Ελλάδος. Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» επικρατεί αισιοδοξία πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τους τρεις ποδοσφαιριστές και αυτοί θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, τα βλέμματα ξένων σκάουτερ έχουν τραβήξει τις τελευταίες εβδομάδες οι Κώστας Μήτρογλου και Κώστας Μανωλάς. Οι εμφανίσεις των δυο Ελλήνων παικτών στους εφετινούς αγώνες του Champions League, δεν πέρασαν απαρατήρητες και αρκετές ομάδες εξετάζουν τις περιπτώσεις τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.