Ματιές σε Γκέκα από το «τριφύλλι»

Την περίπτωση του Φάνη Γκέκα φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Την περίπτωση του Φάνη Γκέκα φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, σύμφωνα με τους Ισπανούς. Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λεβάντε τον Ιανουάριο και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα δώσει λύσεις στο πρόβλημα σκοραρίσματος των «πράσινων».

Ο 32χρονος επιθετικός έχει θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή του στο εξωτερικό, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει και η ΑΕΚ. Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τους «πράσινους», πριν αποχωρήσει για λογαριασμό της Μπόχουμ το 2006. Με τους «πράσινους» αγωνίστηκε για δυο χρόνια (2005-2007), σημειώνοντας 23 γκολ σε 41 εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Πλατανιά θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να αναζητεί λύσεις για τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει. Εκτός «μάχης» για το συγκεκριμένο ματς έχει τεθεί ο Κουίνσι, με τον Αργεντινό να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν και σε αυτό το ματς με 4-3-3, με τον Ρότσα να ζητά συνέχιση των καλών εμφανίσεων και των θετικών αποτελεσμάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.