Με το Novasports.gr στο Περιστέρι

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Skoda Ξάνθη από το γήπεδο του Περιστερίου, μέσω της Web TV του Novasports.gr, αποκλειστικά για συνδρομητές Forthnet.

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Skoda Ξάνθη από το γήπεδο του Περιστερίου, μέσω της Web TV του Novasports.gr, αποκλειστικά για συνδρομητές Forthnet.

Με τρεις αναμετρήσεις αρχίζει το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στις 17:15, ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι την Skoda Ξάνθη, στοχεύοντας μόνο στη νίκη, μετά την εκτός έδρας ήττα 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από την πλευρά της, η ακριτική ομάδα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Πανθρακικό, στο ντέρμπι της Θράκης και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, για να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Την συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε και μέσω της Web TV του Novasports.gr σε live streaming.

Την ίδια ώρα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του Άρη, ενώ ο ΟΦΗ από την εντός έδρας ήττα 2-0 από τον Λεβαδειακό.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:30 τον Λεβαδειακό, με μοναδικό στόχο τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ένωση προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 4-0 επί της Βέροιας, ενώ οι Βοιωτοί από το υπέρ τους 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Τόσο οι παίκτες του Έβλαντ Λίνεν, όσο και αυτοί του Γιώργου Παράσχου θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 24/11
Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη (17:15, Novasports 2)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15, Novasports 1)
ΑΕΚ-Λεβαδειακός (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 25/11
Κέρκυρα-Βέροια (15:00, Novasports 1)
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος (17:15, Novasports 1)
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 3)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 26/11
Πανθρακικός-Άρης (19:30, Novasports 2)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.