Αναμονή για τον Τζιοβάνι

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Τζιοβάνι Παλμιέρι, παρά τα εμπόδια που εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Τζιοβάνι Παλμιέρι, παρά τα εμπόδια που εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες. Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και πως θα τελειώσει άμεσα το θέμα του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη. 

Οι ιθύνοντες της Ένωσης τονίζουν πως ο Τζιοβάνι αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα επιτευχθεί οριστική συμφωνία με τη διοίκηση της Φλουμινένσε. Ο Βραζιλιάνος παίκτης θα προσκομίσει στη διοίκηση της ομάδας έγγραφα τα οποία θα παρουσιάζουν τη συμφωνία του με την Ένωση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή. 

Από εκεί και πέρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει τις προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας με τον Χάβι Βάρας. Ο Ισπανός τερματοφύλακας εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στόχος της Ένωσης για τη συγκεκριμένη θέση. Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», προσπαθήσει να πείσει τον έμπειρο παίκτη να μετακομίσει στην Αθήνα, όμως ο ίδιος φέρεται να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στην Ισπανία. Επίσης, η ΑΕΚ συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Άλεν Μπαρόχα για την ίδια θέση. Εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος της μετεγγραφής του Τζιοβάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.