Λαζαρίδης: «Να κοιτάξουμε μπροστά» (video)

Να ξεχαστεί η ήττα στην Τρίπολη και να πάρουν τη νίκη με την Ξάνθη θέλει ο Νίκος Λαζαρίδης, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο.

Να ξεχαστεί η ήττα στην Τρίπολη και να πάρουν τη νίκη με την Ξάνθη θέλει ο Νίκος Λαζαρίδης, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο.

Νίκο για πρώτη φορά φέτος ο Ατρόμητος προέρχεται από μια τόσο βαριά ήττα, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι αυτή η ήττα μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα. εσύ τί πιστεύεις γι’ αυτό;

Τα δείγματα που έχει δείξει η ομάδα μας δεν είναι αυτά. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι, αλλά από την άλλη μια τέτοια ήττα μπορεί να σου κάνει καλό. Όλοι έχουμε καταλάβει τί έχει γίνει σ’ αυτό το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε σε αυτό το παιχνίδι γιατί πέρασε και δεν ξανάρχεται, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ήταν μια κακή παρένθεση και στο επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια στο Περιστέρι η ομάδα πήρε τους βαθμούς της νίκης και μάλιστα με καλές εμφανίσεις. Η Ξάνθη που έρχεται στο Περιστέρι είναι μια ομάδα πάντα υπολογίσιμη παρά το γεγονός ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία.

Είναι μια καλή ομάδα. Το ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία δε λέει και κάτι. Εμείς πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ από τη δικιά μας πλευρά, πρέπει να κοιτάξουμε τη δικιά μας ομάδα και νομίζω ότι δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που είναι ο στόχος της ομάδας μας. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε και να κερδίζουμε.

Σας πεισμώνει η εικόνα της ομάδας σου στην Τρίπολη;

Εννοείται μας πεισμώνει, είπα και πριν ότι έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Αυτή η εικόνα που δείξαμε δε μας αρμόζει. Ήταν μια κακή παρένθεση και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη, να ξεχάσουμε αυτό της Τρίπολης, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανέβουμε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.