Αθανασίου: «Αυτοπεποίθηση και γρήγορο γκολ»(video)

Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Ξάνθη σύμφωνα με τον Αντώνη Αθανασίου ο οποίος μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο.

Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Ξάνθη σύμφωνα με τον Αντώνη Αθανασίου ο οποίος μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο.

Αντώνη η ομάδα σου προέρχεται από μια βαριά ήττα και καλείται αν διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Τί μένει μετά από αυτή την εικόνα της ομάδας;
Όλοι ξέρουμε ότι ήταν μια βαριά ήττα. Πρέπει να κρατήσουμε τα κακά στοιχεία από αυτή την εικόνα και να τα βελτιώσουμε. Πιστεύω ότι βελτιώσαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη το Σάββατο στο οποίο πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πέρσι χάσατε από την Ξάνθη με 3-0 και μετά ορθοποδήσατε. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε ότι αυτή η ήττα θα κάνει καλό. Εσύ το πιστεύεις αυτό;
Πέρσι μετά την ήττα από την Ξάνθη με αυτό το βαρύ σκορ είχαμε κάνει πολύ καλά αποτελέσματα. Πιστεύω και φέτος να γίνει το ίδιο και για να το λέει ο κόουτς αυτό, κάτι θα ξέρει και πιστεύω όλα να πάνε καλά μέσα από τη δουλειά.

Πως περιμένεις την Ξάνθη των δέκα βαθμών;
Είναι μια καλή ομάδα, χρειάζεται κι αυτή τους τρεις βαθμούς. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας πλευρά για να πάρουμε τη νίκη και να ανέβουμε πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Κοιτώντας τη δική σας πλευρά ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχετε ώστε να έρθει η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο Περιστέρι;
Τα στοιχεία που πρέπει να δείξουμε είναι αυτοπεποίθηση και να σκοράρουμε γρήγορα στο μας για να πάρουμε αέρα. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που παίζει κλειστά και πιστεύω ότι αν πετύχουμε γρήγορα το γκολ δε θα έχουμε πρόβλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.