Έρχεται ο Μπαρόχα στην Αθήνα

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Αθήνα ο Άλεν Μπαρόχα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Αθήνα ο Άλεν Μπαρόχα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Ο τερματοφύλακας από τη Βενεζουέλα αναμένεται να αναχωρήσει μαζί με την αποστολή της Ένωσης για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων». Ο Μπαρόχα θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με την Ένωση να διατηρεί δικαίωμα αγοράς του, στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της Ένωση θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμα τον Τζιοβάνι, πριν στρέψει οριστικά την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις παικτών, για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στις τάξεις της Ένωσης εκφράζουν την αισιοδοξία, πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος θα μετακομίσει τελικά στην Αθήνα, παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Φλουμινένσε.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τις εναλλακτικές επιλογές, που έχει για τη συγκεκριμένη θέση και εφόσον δεν προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, τότε η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε άλλη μετεγγραφή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.