Δυσκολεύει του Τζιοβάνι

Απομακρύνεται η περίπτωση του Τζιοβάνι για την ΑΕΚ, καθώς στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί δυσαρέσκεια για τη στάση του παίκτη.

Απομακρύνεται η περίπτωση του Τζιοβάνι για την ΑΕΚ, καθώς στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί δυσαρέσκεια για τη στάση του παίκτη. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, στους οποίους μετέφερε τη δυσαρέσκεια των «κιτρινόμαυρων» και παράλληλα στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ, την προσοχή του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ περιμένει ενημέρωση για τον τραυματισμό του παίκτη και εφόσον επιβεβαιωθούν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Τζιοβάνι να μένει εκτός προπονήσεων για δυο μήνες, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Στόχος της Ένωσης είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα του αριστερού μπακ, προκειμένου να τεθεί ο ποδοσφαιριστής στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, κατά τη διάρκεια του βασικού προγράμματος της προετοιμασίας στην Πολωνία. 

Παράλληλα, ο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει και ορισμένες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Οι υποθέσεις των Σκόκο και Μπουονανότε παραμένουν ανοιχτές για τους «κιτρινόμαυρους», όμως εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.