Χαφέζ: «Τιμή μου η ΑΕΚ»

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εμφανίζεται ο Καρίμ Χαφέζ, τονίζοντας πως τον τιμάει το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εμφανίζεται ο Καρίμ Χαφέζ, τονίζοντας πως τον τιμάει το ενδιαφέρον της Ένωσης. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ένωσης και τόνισε πως είναι ανυπόμονος για να τελειώσει η μετεγγραφή του.

Χαρακτηριστικά, ο Χαφέζ τόνισε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες θα πάω να υπογράψω. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και είναι ανυπόμονος να ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου αυτή».

Στη συνέχεια, τόνισε για το ταξίδι του προέδρου της Λιρς, Μάγκετ Σάμι στην Αθήνα: «Ναι, απ’ όσο ξέρω είναι αλήθεια. Όλα θα τελειώσουν σύντομα».

Ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας τόνισε στην ίδια εφημερίδα για τη συγκεκριμένη μετεγγραφή: «Ο Καρίμ είναι 19 χρονών και έχει τεράστια προοπτική. Μπορεί να γίνει το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Δεν είναι μόνο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι καλός αμυντικός και έχει πολλές επιθετικές αρετές. Με αυτόν στην ομάδα, έχεις δύο ακόμη πολυτέλειες. Έναν οργανωτή παιχνιδιού και έναν σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο Καρίμ Χαφέζ είναι ένα από τα προϊόντα της ακαδημίας Wadi Degla JMG, η οποία έχει τρεις ακαδημίες. Στην Αίγυπτο, στη Γκάνα και στο Βέλγιο. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2007 μεταξύ της Γουάντι Ντέγκλα και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Ζαν Μαρκ Ζιλού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.