Αναμένοντας το Μπουονανότε

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Ντιέγκο Μπουονανότε για την ΑΕΚ, με τον παίκτη να αποχωρεί από τη Γρανάδα και να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στην Ένωση.

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Ντιέγκο Μπουονανότε για την ΑΕΚ, με τον παίκτη να αποχωρεί από τη Γρανάδα και να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στην Ένωση. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας, για το ποσό που θα εισπράξει, ως αποζημίωση για την αποχώρησή του και πλέον είναι ελεύθερος να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει έρθει ήδη σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με τη Γρανάδα. Η ισπανική ομάδα θα κατέχει το 30% από ενδεχόμενη μεταπώληση του παίκτη στο μέλλον. Οι διοικούντες της Ένωσης περιμένουν ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη, σχετικά με τη συμφωνία του με τη Γρανάδα, για να προγραμματίσουν στη συνέχεια την άφιξη του παίκτη στην Αθήνα. Τις προσεχείς ημέρες ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Λούκα για την περεταίρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τον Κρισάντους να φέρνει πρόταση. Στα αγωνιστικά, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν την προετοιμασία για το επικείμενο φιλικό με την Ίντερ στην Ανκόνα την Κυριακή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.