Κυριακάτικη προπόνηση!

Η διακοπή του πρωταθλήματος και η αδυναμία εξεύρεσης αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, δεν στάθηκαν αρκετά, ώστε να κάνει το τεχνικό δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή, να παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Αρη.

Η διακοπή του πρωταθλήματος και η αδυναμία εξεύρεσης αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, δεν στάθηκαν αρκετά, ώστε να κάνει το τεχνικό δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή, να παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Αρη. Αντιθέτως άπαντες θα προπονηθούν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Βεβαίως, το «άπαντες», δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Παπαστεριανός και Τριανταφυλλάκος. Ειδικά για τον τελευταίο οι ενδείξεις αναφέρουν πως δεν προλαβαίνει ούτε το επερχόμενο παιχνίδι στην Αθήνα, μεγαλώνοντας την ανησυχία για τη μορφή του τραύματός του.

Οι διεθνείς Γιαννιώτας, Διούδης και Νταμαρλής, αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την αποθεραπεία που έκαναν το Σάββατο.

Οι δύο υπηρεσιακοί (;) προπονητές ρίχνουν το βάρος αυτές τις ημέρες, περισσότερο σε θέματα φυσικής κατάστασης, ενώ από το ξεκίνημα της εβδομάδας που έρχεται θα επικεντρώσουν σε τακτικά ζητήματα, αρχίζοντας να μοντάρουν την ενδεκάδα που σκέφτονται να παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ενδεκάδα που λογικά θα εμπεριέχει αρκετές αλλαγές, σε σχέση με αυτή που είδαμε κόντρα στον Πλατανιά, δείγμα των προθέσεών τους να διαφοροποιήσουν πρόσωπα και πράγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.