Παπαδόπουλος: “Να μείνουμε ανεπηρέαστοι”

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα, μίλησε στο novasports για το πόσο έχουν επηρεαστοί οι παίκτες απ' τα όσα έχουν προηγηθεί στην Ένωση τις τελευταίες μέρες. Δείτε το βίντεο.

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα, μίλησε στο novasports για το πόσο έχουν επηρεαστοί οι παίκτες απ’ όσα έχουν προηγηθεί στην Ένωση τις τελευταίες μέρες.

Ο παλαίμαχος άσσος του δικεφάλου επρόκειτο να κοουτσάρει την ομάδα μαζί με το Νίκο Κωτσοβό (και οι δύο ήταν συνεργάτες του Βαγγέλη Βλάχου). Μετά όμως την παραίτηση του κ. Κωτσοβού, το βάρος πέφτει στον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος μίλησε στη NOVA για το ματς που ακολουθεί και για την προετοιμασία της Ένωσης:

“Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα μείνει ανεπηρέαστη. Εγώ αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Όσο μπορούμε να πάμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι σ’ αυτό. Όλα τα υπόλοιπα καλό θα είναι να τα αφήσουμε πίσω. Εγώ τουλάχιστον να τ’ αφήσω, μαζί με τα υπόλοιπα 2-3 παιδιά που θα είναι μαζί μου για να ετοιμάσουμε την ομάδα”, υποστήριξε ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στο αν έχει δει να επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές απ’ όσα έχουν γίνει στην ομάδα τις τελευταίες μέρες:

“Προς το πάρών δεν έχω αντιληφθεί να έχουν επηρεαστεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι με τις τελευταίες εξελίξεις, τις δύο τελευταίες μέρες, ίσως να έχουν επηρεαστεί λιγάκι, γιατί οι καταστάσεις είναι ρευστές κι αλλάζουν συνέχεια. Τουλάχιστον για δύο μέρες ας απομονωθούμε απ’ όλα τα προβλήματα κι ας κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου.”

Ο πρώην βοηθός του Βαγγέλη Βλάχου υποστήριξε ακόμα για την πίεση που δέχονται οι παίκτες πριν απ’ το ματς με την Κέρκυρα:

“Τα παιδιά τα οποία ήρθαν φέτος στην ΑΕΚ γνώριζαν ότι θα έπαιζαν υπό πίεση. Όσο περισσότερο τους αποφορτίσουμε απ’ το άγχος, τόσο θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο για την ομάδα”, ήταν τα λόγια του, ενώ αναφέρθηκε και στην Κέρκυρα.

“Η Κέρκυρα παρόλο που μπορεί να έχει κάποια προβλήματα, όπως τη συμμετοχή του Μπάρκογλου, έχει τον Γιάντση και τον Αγρίτη και θεωρώ ότι είναι μια σφιχτή και δουλέμένη ομάδα. Κανένα ματς δε θα είναι εύκολο. Ποτέ δε σκέφτομαι ότι ένα παιχνίδι είναι εύκολο. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Δίνω ιδιαίτερη βάση στη συγκέντρωση”.

Παρακολουθείστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μανώλη Παπαδόπουλου στο novasports


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.