«Μαυραετός» ο Θάνος

Με τη φανέλα της Δόξα Δράμας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Θάνος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

Με τη φανέλα της Δόξα Δράμας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Θάνος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Δόξας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Θάνος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μίλησε στο dramagoal.gr και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μετακίνησή του στους «Μαυραετούς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος γιατί όλα πήγαν καλά. Έστω και στο παρά πέντε όλα έγιναν όπως τα ήθελα. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που μου κατέθεσαν πρόταση, αλλά η Δόξα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Διαθέτει πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία και αυτό αποτελεί τιμητικό για να φορέσει κάθε παίκτης τη φανέλα της.

Δεν έχω μείνει πολύ πίσω από τους υπόλοιπους παίκτες. Όλο αυτό το διάστημα φρόντισα να προπονούμαι, αλλά ας ανέβω στη Δράμα και με τον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του θα δούμε για το πρόγραμμα. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι στην πρεμιέρα τουλάχιστον στον πάγκο

Το σημαντικό είναι να λειτουργούμε σαν ΟΜΑΔΑ. Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα φροντίσουμε όλοι μαζί για κάτι καλύτερο από το να παίζει η Δόξα στη Football League», ενώ γιατί μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο μας τόνισε: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Απλά θέλω να ξέρουν οι φίλοι της Δόξας ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι που θα δίνει η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.