Από Δευτέρα υπογράφει ο Κατίδης

Διαδικαστικό το θέμα της μετεγγραφής του Γιώργου Κατίδη στην ΑΕΚ. Απόλυτη ταύτιση απόψεων στη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαδικαστικό το θέμα της μετεγγραφής του Γιώργου Κατίδη στην ΑΕΚ. Απόλυτη ταύτιση απόψεων στη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά από πολλές ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση στα Σπάτα, μεταξύ του Βασίλη Τσιάρτα, του Θωμά Μαύρου, του Γιώργου Κατίδη και του Θεόφιλου Καρασαββίδη (μάνατζερ του νεαρού άσσου) για τη μετεγγραφή του αρχηγού της Εθνικής νέων στην Ένωση. Το παρών για περίπου μια ώρα έδωσε και ο κ. Φωτίου, ο οποίος ανέλαβε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη από τον Άρη, με αντάλλαγμα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του.
Όπως σας ενημέρωσε από το βράδυ της Πέμπτης το novasports.gr η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική και ο νεαρός άσσος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του δικεφάλου από τη δεύτερη αγωνιστική.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, Κατίδης και Καρασαββίδης αποχώρησαν από τα Σπάτα εμφανώς ικανοποιημένοι με τα όσα είχαν συζητήσει νωρίτερα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πέσουν υπογραφές, όταν θα έχει προηγηθεί η πληρωμή της ρήτρας των 100 χιλιάδων ευρώ στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων, από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.